Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: RECHINII Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
RECHINII FC Sanandrei
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Bolovan is nu in balbezit. Bucelea onderschept slim de pass. Ciortea is nu in balbezit. Bostan is nu in balbezit. Bostan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sibiescu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Lobonţ bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lobonţ met een snelle inworp. Bolovan rent richting de bal. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Răscanu passt de bal in één keer door. Vişinescu rent richting de bal. Ochetan begaat een overtreding. Ochetan krijgt een gele kaart.

21e minuut.
László schiet op doel. Horodinca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maricescu zal de hoekschop nemen. Răscanu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RECHINII - FC Sanandrei 0:1

24e minuut.
Bostan is nu in balbezit. Bolovan is nu in balbezit. Bostan rent richting de bal. Bolovan is nu in balbezit. Bolovan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Covaci verovert de bal door een tackle van achteren. Ciortea is nu in balbezit. Covaci onderschept slim de pass. Covaci schiet op doel. Godri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RECHINII 45%, FC Sanandrei 55%.
RECHINII - FC Sanandrei 0:1

48e minuut.
Negreanu is nu in balbezit. Bostan onderschept slim de pass. Bostan met een sublieme pass. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Iancu geeft een hoge lob. Tilincă rent richting de bal. László tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. László krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Daar is Bolovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan onderschept slim de pass. Bostan rent richting de bal. Bostan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RECHINII 53%, FC Sanandrei 47%.
RECHINII - FC Sanandrei 0:1