Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŞAHİNTEPESPOR dinamo 2015
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Cracoş probeert naar een medespeler te passen. Nedelcu rent richting de bal. Deleanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deleanu krijgt een gele kaart. Nedelcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iupceanu komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bradu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nedelcu heeft problemen om de bal te vangen. Nedelcu passt de bal met de wreef. Mara rent richting de bal. Mara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Deleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş met een sublieme pass. Nedelcu rent richting de bal. Nedelcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŞAHİNTEPESPOR 63%, dinamo 2015 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ŞAHİNTEPESPOR - dinamo 2015 0:0

57e minuut.
Iupceanu passt de bal in één keer door. Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu geeft een hoge lob. Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Ignat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scalat is nu in balbezit. Scalat geeft een lange en hoge pass. Nedelcu rent richting de bal. Nedelcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŞAHİNTEPESPOR 32%, dinamo 2015 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ŞAHİNTEPESPOR - dinamo 2015 0:0