Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OtelulGalati AC Tulcea
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Bolovan rent richting de bal. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici met een sublieme pass. Crăciun rent richting de bal. Crăciun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Buftea probeert de bal aan de voet te houden. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buftea verovert de bal door een tackle van achteren. Cervatiuc verovert de bal door een tackle van achteren. Cervatiuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Marăndici rent richting de bal. Marăndici draait met de bal, schiet en ... Târlea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Albuşel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Buftea bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buftea rent richting de bal. Cervatiuc onderschept slim de pass. Cervatiuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OtelulGalati 46%, AC Tulcea 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OtelulGalati - AC Tulcea 0:0

56e minuut.
Piţigoi probeert de bal met de borst te controleren. Buftea is nu in balbezit. Buftea met een sublieme pass. Marăndici rent richting de bal. Marăndici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vlăsceanu kopt de bal weg. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolovan krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Bolovan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun onderschept slim de pass. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OtelulGalati - AC Tulcea 0:1

75e minuut.
Cervatiuc is nu in balbezit. Diaconu geeft de bal voor. Albuşel kopt de bal weg. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Buftea probeert naar een medespeler te passen. Marăndici rent richting de bal. Marăndici speelt de bal door. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun draait met de bal, schiet en ... Crainic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OtelulGalati 64%, AC Tulcea 36%.
OtelulGalati - AC Tulcea 0:1