Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Intercolor Red Star Craiova
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Ţugulea met de inworp. Daar is Iancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moga is nu in balbezit. Moga geeft een lange en hoge pass. Muntenuş kopt de bal weg. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Moga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morariu is nu in balbezit. Morariu passt de bal zonder na te denken. Nărăvaş is nu in balbezit. Nărăvaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Intercolor - Red Star Craiova 0:1

36e minuut.
Condruţ rent richting de bal. Condruţ geeft de bal voor. Murgoci kopt de bal weg. Nărăvaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Nărăvaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Intercolor - Red Star Craiova 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intercolor 53%, Red Star Craiova 47%.
Intercolor - Red Star Craiova 0:2

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Călin trapt de bal weg van het doel. Pasca kopt de bal weg. Condruţ rent richting de bal. Condruţ schiet op doel. Călin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Moga speelt de bal door. Pasca heeft problemen om de bal te vangen. Morariu rent richting de bal. Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Intercolor - Red Star Craiova 1:2

76e minuut.
Pasca is nu in balbezit. Pasca probeert naar een medespeler te passen. Florescu rent richting de bal. Esca onderschept slim de pass. Esca geeft de bal voor. Călin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Socol probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sopârlă neemt de hoekschop. Iancu is nu in balbezit. Iancu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Intercolor 61%, Red Star Craiova 39%.
Intercolor - Red Star Craiova 1:2