Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U Cluj 1919 A-N Carbunesti
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă passt de bal zonder na te denken. Teodoru is nu in balbezit. George verovert de bal door een tackle van achteren. George haalt uit met een fantastische trap. Dobrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
George probeert naar een medespeler te passen. Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu passt de bal zonder na te denken. Furnea rent richting de bal. Furnea draait met de bal, schiet en ... Dobrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Obeadă met een sublieme pass. Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic maakt een afschuwelijke overtreding. Andronic is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Madgearu geeft de bal voor. Spârlea kopt de bal weg. Bărnuţiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
U Cluj 1919 A-N - Carbunesti 0:1

21e minuut.
George bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaţu maakt een afschuwelijke overtreding. George is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. George zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spârlea heeft problemen om de bal te vangen. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea verovert de bal door een tackle van achteren. Furnea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bărnuţiu heeft problemen om de bal te vangen. Furnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Troester geeft een lange en hoge pass. Burlacu rent richting de bal. Gherghel onderschept slim de pass. Gherghel draait met de bal, schiet en ... Daar is Bucelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Teodoru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Deleanu met een snelle inworp. Spârlea is nu in balbezit. Spârlea passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Bădilă is nu in balbezit. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădilă maakt een afschuwelijke overtreding. Bădilă is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Berendei raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U Cluj 1919 A-N 53%, Carbunesti 47%.
U Cluj 1919 A-N - Carbunesti 0:1

51e minuut.
Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel onderschept slim de pass. Gherghel passt de bal zonder na te denken. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gherghel rent richting de bal. Gherghel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U Cluj 1919 A-N - Carbunesti 1:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deleanu met de inworp. Obeadă is nu in balbezit. Bănuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gherghel rent richting de bal. Berendei rent richting de bal. Berendei passt de bal zonder na te denken. Gherghel rent richting de bal. Gherghel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Spârlea speelt de bal door. Furnea is nu in balbezit. Teodoru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teodoru krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Gherghel rent richting de bal. Bănuţă is nu in balbezit. Bănuţă passt de bal met de wreef. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Spârlea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coranga komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Rădulescu rent richting de bal. Inworp. Jipa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap. Diculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Burlacu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaţu met de inworp. Klungelig pakt Bănuţă de bal. Bănuţă geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U Cluj 1919 A-N 31%, Carbunesti 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U Cluj 1919 A-N - Carbunesti 1:1