Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR Halta Cozia 2 Combative
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 19
good Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Śliwiński kopt de bal weg. Daar is Pagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagno probeert naar een medespeler te passen. Myszor is nu in balbezit. Myszor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Myszor is nu in balbezit. Myszor schiet op doel. Mâlcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Serban de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Śliwiński zal de hoekschop nemen. Myszor kan de bal niet met de borst controleren. Myszor draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Ciora bereikt de bal nog maar net als eerste. Samir verovert de bal door een tackle van achteren. Samir geeft de bal voor. Klungelig pakt Myszor de bal. Myszor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Samir passt de bal in één keer door. Pagno is nu in balbezit. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagno schiet op doel. Mâlcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Butucea met een harde bal richting middenveld. Leca kopt de bal weg. Klungelig pakt Myszor de bal. Pagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula passt de bal in één keer door. Oprişan is nu in balbezit. Oprişan draait met de bal, schiet en ... Mândreanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagno geeft een lange en hoge pass. Oprişan heeft problemen om de bal te vangen. Myszor rent richting de bal. Myszor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 2 32%, Combative 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CFR Halta Cozia 2 - Combative 0:0

49e minuut.
Gaultier rent richting de bal. Gaultier passt de bal met de wreef. Leca rent richting de bal. Şuşoi verovert de bal door een tackle van achteren. Şuşoi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Samir bereikt de bal nog maar net als eerste. Samir met een sublieme pass. Serban rent richting de bal. Pagno onderschept slim de pass. Pagno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia 2 - Combative 1:0

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mâlcu trapt de bal weg. Daar is Ciurba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagno is nu in balbezit. Pagno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia 2 - Combative 2:0

72e minuut.
Lalín rent richting de bal. Şuşoi onderschept slim de pass. Şuşoi passt de bal met de wreef. Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Myszor onderschept slim de pass. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor onderschept slim de pass. Myszor haalt uit met een fantastische trap. Mâlcu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia 2 - Combative 3:0

85e minuut.
Pagno passt de bal zonder na te denken. Myszor is nu in balbezit. Serban legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Myszor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Myszor kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Butucea geeft een hoge lob. Leca kopt de bal weg. Myszor is nu in balbezit. Pagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pagno rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia 2 - Combative 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 2 27%, Combative 73%.
CFR Halta Cozia 2 - Combative 4:0