Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
METALUL SIGHIȘOARA ROMNIA
Buna Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Secară passt de bal in één keer door. Peţeanu rent richting de bal. Peţeanu speelt de bal door. Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolae haalt uit met een fantastische trap. Gruia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Chevereşan is nu in balbezit. Secară verovert de bal door een tackle van achteren. Secară probeert naar een medespeler te passen. Moisoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisoiu draait met de bal, schiet en ... Udrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Peţeanu probeert naar een medespeler te passen. Nicolae rent richting de bal. Nicolae passt de bal met de wreef. Ispas is nu in balbezit. Ispas haalt uit met een fantastische trap. Gruia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
METALUL SIGHIȘOARA - ROMNIA 1:0

36e minuut.
Nicolae met een sublieme pass. Răduleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduleţ probeert naar een medespeler te passen. Moisoiu is nu in balbezit. Moisoiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: METALUL SIGHIȘOARA 29%, ROMNIA 71%.
METALUL SIGHIȘOARA - ROMNIA 1:0

51e minuut.
Pintilii passt de bal met de wreef. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu speelt de bal door. Nicolae rent richting de bal. Nicolae speelt de bal door. Gruia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ispas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
METALUL SIGHIȘOARA - ROMNIA 2:0

53e minuut.
Secară geeft de bal voor. Inworp. Chevereşan met de inworp. Pintilii rent richting de bal. Pintilii geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Peţeanu is nu in balbezit. Peţeanu geeft de bal voor. Daar is Vărzaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolae rent richting de bal. Nicolae draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Răduleţ rent richting de bal. Răduleţ geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rotariu de bal onder controle te krijgen. Moisoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisoiu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lup geeft een hoge lob. Inworp. Chevereşan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintilii is nu in balbezit. Pintilii geeft een hoge lob. Gruia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: METALUL SIGHIȘOARA 43%, ROMNIA 57%.
METALUL SIGHIȘOARA - ROMNIA 2:0