Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scorpionii 1 Mai Timisoara
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Rusoiu met een snelle inworp. Cocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocei passt de bal in één keer door. Răscanu rent richting de bal. Răscanu draait met de bal, schiet en ... Covaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mătrăgună speelt de bal door. Daar is Ostaşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcu rent richting de bal. Marcu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu geeft een hoge lob. Daar is Herghelegiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Oncică geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scânteianu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cocei passt de bal zonder na te denken. Mătrăgună bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu onderschept slim de pass. Răscanu schiet op doel. Covaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scorpionii - 1 Mai Timisoara 1:0

22e minuut.
Vlad geeft een hoge lob. Oncică kopt de bal weg. Daar is Marcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răscanu rent richting de bal. Răscanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise probeert naar een medespeler te passen. Murgoci speelt de bal door. Catinca rent richting de bal. Catinca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scorpionii - 1 Mai Timisoara 1:1

41e minuut.
Cocei kopt de bal weg. Răscanu kan de bal niet met de borst controleren. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcu onderschept slim de pass. Marcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scorpionii - 1 Mai Timisoara 2:1

45e minuut.
Moise verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Catinca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moise is nu in balbezit. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scorpionii 44%, 1 Mai Timisoara 56%.
Scorpionii - 1 Mai Timisoara 2:1

48e minuut.
Cocei geeft de bal voor. Chiţulescu probeert de bal aan de voet te houden. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu schiet op doel. Covaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Chiţulescu kopt de bal weg. Ostaşu is nu in balbezit. Ostaşu probeert naar een medespeler te passen. Sabău rent richting de bal. Sabău draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Oncică geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scânteianu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcu haalt uit met een fantastische trap. Covaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Scorpionii - 1 Mai Timisoara 3:1

67e minuut.
Marcu kopt de bal weg. Daar is Scânteianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oncică rent richting de bal. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scorpionii 38%, 1 Mai Timisoara 62%.
Scorpionii - 1 Mai Timisoara 3:1