Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marius37474 Viitorul Gura Humorului
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Strungăreanu geeft een hoge lob. Gorgan rent richting de bal. Gorgan met een sublieme pass. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nae is nu in balbezit. Nae geeft een hoge lob. Petcu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marius37474 - Viitorul Gura Humorului 1:0

12e minuut.
Rădescu rent richting de bal. Rădescu passt de bal met de wreef. Teodosiu rent richting de bal. Craia verovert de bal door een tackle van achteren. Craia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Craia met een sublieme pass. Iacomi rent richting de bal. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marius37474 - Viitorul Gura Humorului 1:1

31e minuut.
Inworp. Gorgan met een snelle inworp. Negreanu is nu in balbezit. Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. Meleşteu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Negreanu met de inworp. Rădescu rent richting de bal. Rădescu geeft de bal voor. Iacomi is nu in balbezit. Iacomi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Negreanu rent richting de bal. Serban onderschept slim de pass. Serban met een sublieme pass. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Meleşteu passt de bal in één keer door. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu met een sublieme pass. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marius37474 52%, Viitorul Gura Humorului 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marius37474 - Viitorul Gura Humorului 1:1

54e minuut.
Brătescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rădescu met een snelle inworp. Craia rent richting de bal. Craia geeft een hoge lob. Pîrvu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marius37474 60%, Viitorul Gura Humorului 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marius37474 - Viitorul Gura Humorului 1:1