Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolduska PATRooNS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Ciminian geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pleavă met een snelle inworp. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolduska - PATRooNS 0:1

19e minuut.
Inworp. Mihuţ met de inworp. Cheşnoiu geeft de bal voor. Pleavă kopt de bal weg. Rovine is nu in balbezit. Paal! Rovine is nu in balbezit. Rovine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolduska - PATRooNS 0:2

20e minuut.
Dosca is nu in balbezit. Dosca geeft de bal voor. Novac probeert naar een medespeler te passen. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ciucean onderschept slim de pass. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean begaat een overtreding. Ciucean krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Gioga de bal. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea draait met de bal, schiet en ... Urdea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ghiugan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Gioga de bal. Urdea bokst de bal weg. Grecu is nu in balbezit. Gioga onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ghiugan geeft de bal voor. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ geeft een hoge lob. Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă geeft de bal voor. Roşoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolduska 71%, PATRooNS 29%.
Kolduska - PATRooNS 0:2

61e minuut.
Alui-Gheorghe rent richting de bal. Alui-Gheorghe passt de bal zonder na te denken. Băşulescu heeft problemen om de bal te vangen. Mormocea rent richting de bal. Mormocea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Merişor probeert naar een medespeler te passen. Pantea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mormocea. Pantea moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pantea kan niet meer verder spelen. Mocanu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Dosca geeft de bal voor. Alui-Gheorghe kopt de bal weg. Daar is Grecu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mormocea rent richting de bal. Mormocea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Pleavă met een snelle inworp. Dosca is nu in balbezit. Rovine onderschept slim de pass. Rovine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolduska 53%, PATRooNS 47%.
Kolduska - PATRooNS 0:2