Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FORTZA POP Kolduska
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 14.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Mormocea is nu in balbezit. Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea is nu in balbezit. Grecu rent richting de bal. Grecu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Enescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alui-Gheorghe zal de hoekschop nemen. Grecu springt en kopt de bal. Paal! Klungelig pakt Alexe de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Ciminian is nu in balbezit. Piţurcă onderschept slim de pass. Piţurcă probeert naar een medespeler te passen. Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FORTZA POP 50%, Kolduska 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC FORTZA POP - Kolduska 0:0

55e minuut.
Alui-Gheorghe geeft een lange en hoge pass. Enescu heeft problemen om de bal te vangen. Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu draait met de bal, schiet en ... Soare werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nicolaie is nu in balbezit. Mormocea onderschept slim de pass. Mormocea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Alui-Gheorghe geeft de bal voor. Grecu is nu in balbezit. Grecu schiet op doel. Enescu probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu passt de bal met de wreef. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap. Roşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FORTZA POP - Kolduska 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FORTZA POP 42%, Kolduska 58%.
FC FORTZA POP - Kolduska 1:0