Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Gura Humorului Kolduska
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 14
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Strungăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea rent richting de bal. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia onderschept slim de pass. Craia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Gura Humorului - Kolduska 1:0

11e minuut.
Negreanu rent richting de bal. Mormocea onderschept slim de pass. Mormocea speelt de bal door. Grecu is nu in balbezit. Grecu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ciucean onderschept slim de pass. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor met een sublieme pass. Mormocea is nu in balbezit. Mormocea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dosca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hagi met een snelle inworp. Craia rent richting de bal. Craia haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Gura Humorului 49%, Kolduska 51%.
Viitorul Gura Humorului - Kolduska 1:0

67e minuut.
Iacomi rent richting de bal. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi rent richting de bal. Craia rent richting de bal. Craia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mormocea onderschept slim de pass. Mormocea passt de bal in één keer door. Negreanu is nu in balbezit. Grecu onderschept slim de pass. Grecu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viitorul Gura Humorului - Kolduska 1:1

85e minuut.
Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rădescu met de inworp. Craia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Gura Humorului 51%, Kolduska 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viitorul Gura Humorului - Kolduska 1:1