Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sepsi OSK 2020 conc123
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Papuc rent richting de bal. Vascu verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu met een sublieme pass. Dedu rent richting de bal. Dedu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Osadici rent richting de bal. Osadici passt de bal met de wreef. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mitrea de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepsi OSK 2020 - conc123 1:0

21e minuut.
Atasie passt de bal zonder na te denken. Buscan rent richting de bal. Buscan passt de bal met de wreef. Dedu rent richting de bal. Dedu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Timiş rent richting de bal. Dedu maakt een afschuwelijke overtreding. Dedu krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bicheru passt de bal in één keer door. Potegea rent richting de bal. Potegea geeft een lange en hoge pass. Vascu heeft problemen om de bal te vangen. Vascu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sepsi OSK 2020 48%, conc123 52%.
Sepsi OSK 2020 - conc123 1:0

55e minuut.
Cişmaşu heeft problemen om de bal te vangen. Cişmaşu passt de bal zonder na te denken. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paranghel de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Răduleţ controleert de bal met de borst. Buscan is nu in balbezit. Buscan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dedu de bal. Dedu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Bucurică met een harde bal richting middenveld. Idoraş kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mihali de bal onder controle te krijgen. Socea rent richting de bal. Socea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sepsi OSK 2020 44%, conc123 56%.
Sepsi OSK 2020 - conc123 1:0