Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFRO FCM PINTILIE
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
11 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Paler passt de bal zonder na te denken. Zaharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Parască begaat een overtreding. Parască krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Vasile probeert de bal aan de voet te houden. Ghiţă is nu in balbezit. Met opzet legt Vasile zijn tegenspeler op de grond. Vasile is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ghiţă raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ghiţă kan niet meer verder spelen. Buzea komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Sucigan passt de bal met de wreef. Buzea rent richting de bal. Buzea met een sublieme pass. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu schiet op doel. Cetină probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AFRO - FCM PINTILIE 1:0

31e minuut.
Parască zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paler rent richting de bal. Paler speelt de bal door. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Buclea kan de bal niet met de borst controleren. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buclea krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu probeert naar een medespeler te passen. Valerie rent richting de bal. Paler is nu in balbezit. Paler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Parască geeft de bal voor. Daar is Bondăreţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie onderschept slim de pass. Valerie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFRO - FCM PINTILIE 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFRO 40%, FCM PINTILIE 60%.
AFRO - FCM PINTILIE 2:0

53e minuut.
Pulpescu met de inworp. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca geeft de bal voor. Paler probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pulpescu kan de bal niet met de borst controleren. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu passt de bal met de wreef. Valerie rent richting de bal. Valerie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pulpescu met een snelle inworp. Paler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pulpescu is nu in balbezit. Pulpescu geeft een hoge lob. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Marcu niet meer kan verder spelen. Janke komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Paler geeft een lange en hoge pass. Feraru kopt de bal weg. Fedorca heeft problemen om de bal te vangen. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFRO - FCM PINTILIE 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFRO 13%, FCM PINTILIE 87%.
AFRO - FCM PINTILIE 3:0