Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KryStars FC MOKUSH
org Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
20% Spel op eigen helft 80%
44 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 16
excellent Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cuicas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuicas passt de bal in één keer door. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KryStars - FC MOKUSH 1:0

3e minuut.
Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cuicas de bal. Cuicas schiet op doel. Mihai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Epuraş bokst de bal weg.

5e minuut.
Muniz rent richting de bal. Muniz geeft de bal voor. Cuicas is nu in balbezit. Cuicas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KryStars - FC MOKUSH 2:0

8e minuut.
Brzeżański passt de bal zonder na te denken. Zakonieczny rent richting de bal. Zakonieczny probeert naar een medespeler te passen. Muniz heeft problemen om de bal te vangen. Muniz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Epuraş trapt de bal weg. Muniz kopt de bal weg. Daar is Raţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaj rent richting de bal. Szaj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mihai is nu in balbezit. Mihai geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Szaj haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Purcaru de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muniz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leszek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KryStars - FC MOKUSH 3:0

16e minuut.
Velciu speelt de bal door. Theodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Szaj verovert de bal door een tackle van achteren. Szaj heeft problemen om de bal te vangen. Szaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KryStars - FC MOKUSH 4:0

17e minuut.
Klungelig pakt Theodorescu de bal. Cuicas is nu in balbezit. Cuicas passt de bal zonder na te denken. Szaj is nu in balbezit. Szaj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mihai de bal. Cuicas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuicas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KryStars - FC MOKUSH 5:0

22e minuut.
Purcaru geeft een lange en hoge pass. Ciubotaru kopt de bal weg. Leszek probeert naar een medespeler te passen. Szaj probeert de bal aan de voet te houden. Szaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mihai trapt de bal weg. Daar is Brzeżański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzeżański met een sublieme pass. Cuicas rent richting de bal. Cuicas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Glad speelt de bal door. Cuicas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuicas passt de bal in één keer door. Szaj rent richting de bal. Szaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Epuraş trapt de bal weg van het doel. Brzeżański kopt de bal weg. Cuicas is nu in balbezit. Cuicas schiet op doel. Epuraş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KryStars - FC MOKUSH 6:0

37e minuut.
Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański passt de bal met de wreef. Raţă rent richting de bal. Szaj onderschept slim de pass. Szaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KryStars - FC MOKUSH 7:0

40e minuut.
Szaj speelt de bal door. Radian is nu in balbezit. Cuicas met een sublieme pass. Glad bereikt de bal nog maar net als eerste. Glad geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Purcaru trapt de bal weg. Cuicas is nu in balbezit. Cuicas passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
KryStars - FC MOKUSH 8:0

45e minuut.
Leszek is nu in balbezit. Leszek geeft een lange en hoge pass. Daar is Pasca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuicas rent richting de bal. Cuicas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KryStars 24%, FC MOKUSH 76%.
KryStars - FC MOKUSH 8:0

47e minuut.
Zakonieczny probeert naar een medespeler te passen. Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szaj de bal. Szaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Epuraş met een harde bal richting middenveld. Zakonieczny kopt de bal weg. Daar is Cuicas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuicas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Zakonieczny is nu in balbezit. Muniz speelt de bal door. Szaj is nu in balbezit. Szaj schiet op doel. Epuraş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Glad bereikt de bal nog maar net als eerste. Glad passt de bal in één keer door. Leszek geeft een lange en hoge pass. Cuicas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuicas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Mihai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaj rent richting de bal. Szaj draait met de bal, schiet en ... Epuraş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Cuicas is nu in balbezit. Cuicas geeft de bal voor. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Szaj speelt de bal door. Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek passt de bal zonder na te denken. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański met een sublieme pass. Cuicas rent richting de bal. Cuicas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KryStars - FC MOKUSH 9:0

63e minuut.
Arellano probeert naar een medespeler te passen. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Purcaru de bal onder controle te krijgen. Muniz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zakonieczny kopt de bal weg. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniz speelt de bal door. Cuicas rent richting de bal. Cuicas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihai met een harde bal richting middenveld. Brzeżański kopt de bal weg. Cuicas is nu in balbezit. Cuicas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szaj is nu in balbezit. Szaj schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KryStars - FC MOKUSH 10:0

76e minuut.
Radian heeft problemen om de bal te vangen. Cuicas rent richting de bal. Cuicas schiet op doel. Mihai probeert de bal aan de voet te houden. Epuraş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KryStars - FC MOKUSH 11:0

78e minuut.
Lică rent richting de bal. Szaj verovert de bal door een tackle van achteren. Szaj met een sublieme pass. Cuicas rent richting de bal. Cuicas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KryStars - FC MOKUSH 12:0

80e minuut.
Leszek passt de bal met de wreef. Szaj rent richting de bal. Szaj speelt de bal door. Cuicas rent richting de bal. Cuicas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KryStars - FC MOKUSH 13:0

80e minuut.
Velciu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Theodorescu de bal. Szaj begaat een overtreding. Szaj krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Arellano is nu in balbezit. Arellano geeft de bal voor. Cuicas rent richting de bal. Glad bereikt de bal nog maar net als eerste. Glad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Szaj passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zakonieczny de bal. Zakonieczny geeft een hoge lob. Cuicas rent richting de bal. Cuicas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj onderschept slim de pass. Szaj geeft de bal voor. Cuicas is nu in balbezit. Cuicas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KryStars - FC MOKUSH 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KryStars 16%, FC MOKUSH 84%.
KryStars - FC MOKUSH 14:0