Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Steaua Bucuresi Extremly Glappy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
13.9 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Vitomir is nu in balbezit. Perianu rent richting de bal. Vitomir begaat een overtreding. Vitomir krijgt een gele kaart.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mâţea neemt de hoekschop. Daar is Vâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Helvei rent richting de bal. Vâlcu rent richting de bal. Dumitrache begaat een overtreding. Vâlcu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vâlcu kan niet meer verder spelen. Pascu komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Klungelig pakt Bădilă de bal. Bădilă geeft de bal voor. Cojocaru heeft problemen om de bal te vangen. Perianu rent richting de bal. Perianu draait met de bal, schiet en ... Mălureanu bokst de bal weg.

21e minuut.
Vulpe passt de bal in één keer door. Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu passt de bal zonder na te denken. Pascu heeft problemen om de bal te vangen. Pascu geeft een lange en hoge pass. Mălureanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Velicu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murgoci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otava is nu in balbezit. Otava geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Românaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steaua Bucuresi 35%, Extremly Glappy 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Steaua Bucuresi - Extremly Glappy 0:0

49e minuut.
Velicu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murgoci met een snelle inworp. Klungelig pakt Otava de bal. Otava geeft de bal voor. Paal!

80e minuut.
Mâţea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bădilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădilă speelt de bal door. Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steaua Bucuresi 37%, Extremly Glappy 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Steaua Bucuresi - Extremly Glappy 0:0