Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: FC Coceni Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2903
FC Coceni T.G.B.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Patraulea probeert naar een medespeler te passen. Crăciun rent richting de bal. Crăciun speelt de bal door. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sterescu met een sublieme pass. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea passt de bal in één keer door. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gogoncea kopt de bal weg. Klungelig pakt Maricescu de bal. Udrea rent richting de bal. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coceni - T.G.B. 1:0

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şipoş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bădilă heeft problemen om de bal te vangen. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Coceni - T.G.B. 1:1

22e minuut.
Toderaş geeft een hoge lob. Inworp. Todor met een snelle inworp. Udrea is nu in balbezit. Udrea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Minulescu geeft een hoge lob. Stamatoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu draait met de bal, schiet en ... Ioniţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coceni - T.G.B. 2:1

33e minuut.
Patraulea geeft een hoge lob. Mitrana heeft problemen om de bal te vangen. Ilionescu onderschept slim de pass. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Coceni - T.G.B. 2:2

41e minuut.
Nae rent richting de bal. Nae passt de bal zonder na te denken. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coceni - T.G.B. 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Coceni 46%, T.G.B. 54%.
FC Coceni - T.G.B. 3:2

46e minuut.
Ilionescu is nu in balbezit. Udrea is nu in balbezit. Met opzet legt Ilionescu zijn tegenspeler op de grond. Ilionescu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Udrea roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Udrea kan niet meer verder spelen. Crişan komt het veld opgelopen. Nae zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Toderaş rent richting de bal. Sterescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sterescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Crişan kopt de bal weg. Stamatoiu is nu in balbezit. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coceni - T.G.B. 4:2

90e minuut.
Nae is nu in balbezit. Gogoncea is nu in balbezit. Nae begaat een overtreding. Gogoncea moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gogoncea kan niet meer verder spelen. Stoica komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Coceni 36%, T.G.B. 64%.
FC Coceni - T.G.B. 4:2