Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAGIC WIZARDS F.C. Predeal
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Popa met de inworp. Strujac rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manolache. Manolache krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Magiun rent richting de bal. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă schiet op doel. Comeagă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MAGIC WIZARDS - F.C. Predeal 1:0

38e minuut.
Măldărăşanu met een snelle inworp. Panait is nu in balbezit. Panait passt de bal zonder na te denken. Barcă rent richting de bal. Barcă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAGIC WIZARDS 30%, F.C. Predeal 70%.
MAGIC WIZARDS - F.C. Predeal 1:0

49e minuut.
Neagu speelt de bal door. Creangă is nu in balbezit. Creangă met een sublieme pass. Barcă rent richting de bal. Barcă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Magiun geeft een hoge lob. Doboş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puştea is nu in balbezit. Doboş onderschept slim de pass. Doboş schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Magiun is nu in balbezit. Barcă onderschept slim de pass. Doboş is nu in balbezit. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Magiun geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Creangă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doboş rent richting de bal. Doboş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Puştea trapt de bal weg van het doel. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir passt de bal zonder na te denken. Vlad is nu in balbezit. Vlad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAGIC WIZARDS - F.C. Predeal 1:1

81e minuut.
George met een snelle inworp. Doboş rent richting de bal. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MAGIC WIZARDS - F.C. Predeal 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAGIC WIZARDS 40%, F.C. Predeal 60%.
MAGIC WIZARDS - F.C. Predeal 2:1