Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Steaua Bucuresti mihaicristi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 13.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcală rent richting de bal. Ciurea is nu in balbezit. Păcală rent richting de bal. Păcală draait met de bal, schiet en ... Cornea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steaua Bucuresti - mihaicristi 0:1

6e minuut.
Tudor kopt de bal weg. Bostan probeert de bal met de borst te controleren. Sucă is nu in balbezit. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Buzescu speelt de bal door. Bostan heeft problemen om de bal te vangen. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cornea trapt de bal weg van het doel. Daar is Bostan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rădulescu met een sublieme pass. Sucă is nu in balbezit. Sucă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Steaua Bucuresti - mihaicristi 1:1

18e minuut.
Panait geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tudor met een snelle inworp. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rădulescu met een sublieme pass. Sucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi is nu in balbezit. Sucă onderschept slim de pass. Sucă schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tudor met een snelle inworp. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Păcală. Păcală krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steaua Bucuresti 39%, mihaicristi 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Steaua Bucuresti - mihaicristi 1:1

54e minuut.
Panait geeft een lange en hoge pass. Becleanu kopt de bal weg. Daar is Pandelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Păcală verovert de bal door een tackle van achteren. Păcală schiet op doel. Cornea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Tudor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudor geeft de bal voor. Silivaş probeert de bal aan de voet te houden. Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Becleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Becleanu geeft de bal voor. Daar is Dragu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucă rent richting de bal. Sucă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sucă schiet op doel. Docan probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Dragu de bal onder controle te krijgen. Pandelescu rent richting de bal. Pandelescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steaua Bucuresti 36%, mihaicristi 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Steaua Bucuresti - mihaicristi 1:1