Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUVENTUS SALATRUCEL FC FanMessi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 12.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Mirică geeft een hoge lob. Creţu kopt de bal weg. Spânu probeert de bal aan de voet te houden. Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirică schiet op doel. Anton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tănăsoaica met een sublieme pass. Velican rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flocea. Flocea krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Tănăsoaica schiet op doel. Nănescu speelt de bal door. Gâlcă kopt de bal weg. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gâlcă met de inworp. Matei is nu in balbezit. Matei geeft een lange en hoge pass. Mirică rent richting de bal. Mirică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS SALATRUCEL - FC FanMessi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS SALATRUCEL 57%, FC FanMessi 43%.
JUVENTUS SALATRUCEL - FC FanMessi 0:1

51e minuut.
Petrache rent richting de bal. Matei onderschept slim de pass. Matei met een sublieme pass. Udeanu rent richting de bal. Udeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nănescu trapt de bal weg van het doel. Năstase is nu in balbezit. Gâlcă geeft een lange en hoge pass. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS SALATRUCEL - FC FanMessi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS SALATRUCEL 32%, FC FanMessi 68%.
JUVENTUS SALATRUCEL - FC FanMessi 0:2