Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cso borsa tic tac
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Serban geeft een lange en hoge pass. Inworp. Coc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vornicu rent richting de bal. Vornicu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc passt de bal zonder na te denken. Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ploaie rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bradu neemt de hoekschop. Coc is nu in balbezit. Coc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Coc rent richting de bal. Coc probeert naar een medespeler te passen. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploaie verovert de bal door een tackle van achteren. Ploaie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Vornicu met de inworp. Coc probeert naar een medespeler te passen. Iorgulescu rent richting de bal. Ploaie onderschept slim de pass. Ploaie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cso borsa 43%, tic tac 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cso borsa - tic tac 0:0

72e minuut.
Lalciu rent richting de bal. Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. Meleşteu met een sublieme pass. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cso borsa - tic tac 0:1

83e minuut.
Mitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache passt de bal met de wreef. Lalciu probeert de bal aan de voet te houden. Udrea rent richting de bal. Udrea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Ghinescu kopt de bal weg. Udrea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clondescu. Clondescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cso borsa 38%, tic tac 62%.
cso borsa - tic tac 0:1