Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua 1188 SS BOSS FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Potroviţa controleert de bal met de borst. Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa begaat een overtreding. Alui-Gheorghe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trică zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal! Someşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Cacoveanu rent richting de bal. Manu onderschept slim de pass. Manu passt de bal zonder na te denken. Dică is nu in balbezit. Dică draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Cacoveanu geeft de bal voor. Tudorache rent richting de bal. Tudorache probeert naar een medespeler te passen. Dudnic is nu in balbezit. Dudnic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cacoveanu geeft de bal voor. Potroviţa probeert de bal aan de voet te houden. Potroviţa geeft een lange en hoge pass. Dică rent richting de bal. Dică schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua 1188 - SS BOSS FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua 1188 45%, SS BOSS FC 55%.
Steaua 1188 - SS BOSS FC 0:1

48e minuut.
Manu rent richting de bal. Manu passt de bal in één keer door. Rusu rent richting de bal. Dică rent richting de bal. Dică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua 1188 - SS BOSS FC 0:2

53e minuut.
Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Alui-Gheorghe geeft een hoge lob. Oltenescu rent richting de bal. Grecescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grecescu schiet op doel. Someşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Alui-Gheorghe geeft de bal voor. Inworp. Vişinoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa geeft de bal voor. Vânătoru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dică de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua 1188 - SS BOSS FC 0:3

66e minuut.
Potroviţa onderschept slim de pass. Potroviţa geeft een lange en hoge pass. Iancu is nu in balbezit. Dică verovert de bal door een tackle van achteren. Dică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua 1188 - SS BOSS FC 0:4

73e minuut.
Trică geeft een hoge lob. Guţu kopt de bal weg. Klungelig pakt Pănican de bal. Grecescu is nu in balbezit. Grecescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Dică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tere bereikt de bal nog maar net als eerste. Dică verovert de bal door een tackle van achteren. Dică draait met de bal, schiet en ... Vânătoru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua 1188 - SS BOSS FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua 1188 59%, SS BOSS FC 41%.
Steaua 1188 - SS BOSS FC 0:5