Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BlackHawks cso borsa
ACC Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 17.6
solide Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Mitrache is nu in balbezit. Mitrache geeft een lange en hoge pass. Bradu heeft problemen om de bal te vangen. Codrescu rent richting de bal. Codrescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ďura raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petcu komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Vornicu is nu in balbezit. Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Surdu speelt de bal door. Walsschaerts is nu in balbezit. Walsschaerts geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Surdu geeft een lange en hoge pass. Walsschaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsschaerts passt de bal in één keer door. Bjørsvik rent richting de bal. Bjørsvik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - cso borsa 1:0

22e minuut.
Walsschaerts is nu in balbezit. Walsschaerts passt de bal in één keer door. Daar is Bjørsvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørsvik schiet op doel. Mitrache is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Culicchi geeft een hoge lob. Walsschaerts is nu in balbezit. Walsschaerts probeert naar een medespeler te passen. Bilbilev is nu in balbezit. Bilbilev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Walsschaerts kopt de bal weg. Coc kan de bal niet met de borst controleren. Bilbilev probeert naar een medespeler te passen. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - cso borsa 2:0

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Ghinescu de bal onder controle te krijgen. Walsschaerts is nu in balbezit. Walsschaerts passt de bal zonder na te denken. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Udrea passt de bal in één keer door. Codrescu is nu in balbezit. Met opzet legt Bradu zijn tegenspeler op de grond. Bradu krijgt een gele kaart. Codrescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Codrescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Mitrache de bal. Bjørsvik rent richting de bal. Bjørsvik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Codrescu kopt de bal weg. Walsschaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsschaerts passt de bal in één keer door. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Mitrache geeft een lange en hoge pass. Vornicu kopt de bal weg. Walsschaerts met een sublieme pass. Bilbilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - cso borsa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BlackHawks 36%, cso borsa 64%.
FC BlackHawks - cso borsa 3:0

49e minuut.
Surdu speelt de bal door. Klungelig pakt Bilbilev de bal. Met opzet legt Coc zijn tegenspeler op de grond. Coc krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Petcu passt de bal in één keer door. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc speelt de bal door. Bilbilev is nu in balbezit. Bilbilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - cso borsa 4:0

62e minuut.
Merişor heeft problemen om de bal te vangen. Bilbilev rent richting de bal. Bilbilev passt de bal met de wreef. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik schiet op doel. Nistor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Nistor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistor geeft de bal voor. Vornicu kopt de bal weg. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vornicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vornicu probeert naar een medespeler te passen. Lalciu is nu in balbezit. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Merişor geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petcu met de inworp. Walsschaerts controleert de bal met de borst. Walsschaerts draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Walsschaerts speelt de bal door. Bilbilev is nu in balbezit. Bilbilev passt de bal in één keer door. Bjørsvik rent richting de bal. Bjørsvik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Petcu kopt de bal weg. Bilbilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbilev passt de bal in één keer door. Bjørsvik rent richting de bal. Bjørsvik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Bilbilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbilev speelt de bal door. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - cso borsa 5:0

89e minuut.
Cervinski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walsschaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsschaerts geeft de bal voor. Nistor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - cso borsa 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BlackHawks 48%, cso borsa 52%.
FC BlackHawks - cso borsa 6:0