Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tic tac Orsova United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 25.7
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu passt de bal in één keer door. Popovici is nu in balbezit. Popovici schiet op doel. Paal!

5e minuut.
Rednic geeft de bal voor. Inworp. Clondescu met een snelle inworp. Ghinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinea geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Târşitu controleert de bal met de borst. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Târşitu onderschept slim de pass. Meleşteu verovert de bal door een tackle van achteren. Meleşteu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ghinea rent richting de bal. Rednic verovert de bal door een tackle van achteren. Rednic geeft een lange en hoge pass. Popovici rent richting de bal. Popovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Stănăşel geeft een lange en hoge pass. Stănăşel controleert de bal met de borst. Teodorescu speelt de bal door. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Burlacu rent richting de bal. Burlacu speelt de bal door. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tic tac - Orsova United 0:1

44e minuut.
Dică passt de bal zonder na te denken. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu passt de bal in één keer door. Popovici is nu in balbezit. Popovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tic tac - Orsova United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tic tac 48%, Orsova United 52%.
tic tac - Orsova United 0:2

51e minuut.
Măldărăşanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stănăşel is nu in balbezit. Stănăşel geeft een lange en hoge pass. Comănescu rent richting de bal. Comănescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tic tac - Orsova United 1:2

60e minuut.
Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Popovici rent richting de bal. Popovici draait met de bal, schiet en ... Băluş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Băluş trapt de bal weg. Dică rent richting de bal. Meleşteu begaat een overtreding. Meleşteu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tic tac 55%, Orsova United 45%.
tic tac - Orsova United 1:2