Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua 1188 FCU Stiinta Craiova
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tere geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bărnuţiu met de inworp. Cernea is nu in balbezit. Cernea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tere geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bărnuţiu met een snelle inworp. Cernea rent richting de bal. Cernea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua 1188 - FCU Stiinta Craiova 0:1

22e minuut.
Rusu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bölöni met een snelle inworp. Cernea rent richting de bal. Cernea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Doeltrap. Vânătoru met een harde bal richting middenveld. Cărămidaru kopt de bal weg. Bölöni is nu in balbezit. Bölöni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Teodorescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Busuioc komt het veld opgelopen.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viscol met een snelle inworp. Cărămidaru rent richting de bal. Grecescu onderschept slim de pass. Grecescu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua 1188 - FCU Stiinta Craiova 1:1

36e minuut.
Nedelescu speelt de bal door. Daar is Grecescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua 1188 - FCU Stiinta Craiova 1:2

39e minuut.
Cărămidaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru geeft een lange en hoge pass. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu haalt uit met een fantastische trap. Iancu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua 1188 70%, FCU Stiinta Craiova 30%.
Steaua 1188 - FCU Stiinta Craiova 1:2

62e minuut.
Viscol kopt de bal weg. Ştefănescu probeert de bal aan de voet te houden. Grecescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecescu passt de bal in één keer door. Busuioc probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua 1188 - FCU Stiinta Craiova 2:2

67e minuut.
Daar is Grecescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grecescu probeert naar een medespeler te passen. Dudnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudnic draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Achim de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Tere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu geeft een hoge lob. Verdeţ is nu in balbezit. Verdeţ met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cernea geeft een lange en hoge pass. Bărnuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nedelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărnuţiu is nu in balbezit. Bărnuţiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua 1188 42%, FCU Stiinta Craiova 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua 1188 - FCU Stiinta Craiova 2:2