Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCU Stiinta Craiova Steaua 1188
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


18e minuut.
Trică geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bărnuţiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cernea is nu in balbezit. Cernea geeft de bal voor. Vânătoru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nedelescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FCU Stiinta Craiova - Steaua 1188 1:0

26e minuut.
Tudorache speelt de bal door. Grecescu is nu in balbezit. Grecescu passt de bal zonder na te denken. Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Speriatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Nedelescu is nu in balbezit. Trică is nu in balbezit. Nedelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cernea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCU Stiinta Craiova - Steaua 1188 2:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bărnuţiu met de inworp. Cernea rent richting de bal. Cernea geeft een hoge lob. Rusu kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FCU Stiinta Craiova - Steaua 1188 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCU Stiinta Craiova 41%, Steaua 1188 59%.
FCU Stiinta Craiova - Steaua 1188 3:0

51e minuut.
Ştefănescu met de inworp. Cărămidaru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trică. Trică krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Bölöni rent richting de bal. Bölöni probeert naar een medespeler te passen. Nedelescu is nu in balbezit. Nedelescu draait met de bal, schiet en ... Rusu controleert de bal met de borst. Vânătoru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Daar is Cărămidaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacoveanu rent richting de bal. Cărămidaru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cărămidaru krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Achim geeft een lange en hoge pass. Alui-Gheorghe rent richting de bal. Alui-Gheorghe geeft een hoge lob. Bărnuţiu kan de bal niet met de borst controleren. Bărnuţiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Teodorescu passt de bal zonder na te denken. Bărnuţiu rent richting de bal. Bărnuţiu speelt de bal door. Nedelescu is nu in balbezit. Nedelescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Viscol rent richting de bal. Viscol met een sublieme pass. Teodorescu speelt de bal door. Nedelescu heeft problemen om de bal te vangen. Nedelescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Cărămidaru met een sublieme pass. Bărnuţiu rent richting de bal. Bărnuţiu geeft een hoge lob. Bölöni rent richting de bal. Bölöni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCU Stiinta Craiova 36%, Steaua 1188 64%.
FCU Stiinta Craiova - Steaua 1188 3:0