Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua 1188 OLIMPIC MEDIAS
Normal Tactiek stil
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 24.4
poor Schieten average
poor Passen average
hopeless Verdedigen poor


15e minuut.
Klungelig pakt Cacoveanu de bal. Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Brona passt de bal met de wreef. Apostu is nu in balbezit. Apostu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Dudnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellazzi rent richting de bal. Dudnic begaat een overtreding. Dudnic krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua 1188 70%, OLIMPIC MEDIAS 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua 1188 - OLIMPIC MEDIAS 0:0

50e minuut.
Iarca is nu in balbezit. Iarca geeft een hoge lob. Iancu heeft problemen om de bal te vangen. Luchs is nu in balbezit. Luchs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Trică passt de bal in één keer door. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu passt de bal zonder na te denken. Apostu is nu in balbezit. Apostu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vânătoru trapt de bal weg van het doel. Castellazzi kopt de bal weg. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua 1188 - OLIMPIC MEDIAS 0:1

90e minuut.
Klungelig pakt Grecescu de bal. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra probeert naar een medespeler te passen. Apostu rent richting de bal. Apostu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua 1188 62%, OLIMPIC MEDIAS 38%.
Steaua 1188 - OLIMPIC MEDIAS 0:1