Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cso borsa invingatorii2004
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Daar is Ghinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osadici rent richting de bal. Ghinescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghinescu krijgt een gele kaart. Osadici raakt geblesseerd tijdens het duel. Chivu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
cso borsa - invingatorii2004 0:1

8e minuut.
Udrea speelt de bal door. Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu onderschept slim de pass. Vornicu haalt uit met een fantastische trap. Gal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ristea speelt de bal door. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu probeert naar een medespeler te passen. Ploaie rent richting de bal. Ploaie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi met een sublieme pass. Chivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chivu met een sublieme pass. Mitrache rent richting de bal. Bărzoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bărzoi krijgt een gele kaart. Mitrache is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ghinescu met een snel genomen vrije trap. Ploaie rent richting de bal. Ploaie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cso borsa 50%, invingatorii2004 50%.
cso borsa - invingatorii2004 0:1

66e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu rent richting de bal. Arsenie onderschept slim de pass. Arsenie geeft een hoge lob. Nistor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nistor probeert naar een medespeler te passen. Udrea kopt de bal weg. Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploaie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Osadici met een snelle inworp. Ristea probeert de bal met de borst te controleren. Ristea met een sublieme pass. Chivu is nu in balbezit. Chivu draait met de bal, schiet en ... Nistor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cso borsa 61%, invingatorii2004 39%.
cso borsa - invingatorii2004 0:1