Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BlackHawks SS BOSS FC
ACC Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 15.6
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Enache kopt de bal weg. Potroviţa heeft problemen om de bal te vangen. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
García Díaz is nu in balbezit. Manu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Díaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García Díaz met een snel genomen vrije trap. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pănican passt de bal in één keer door. Skut bereikt de bal nog maar net als eerste. Skut geeft een lange en hoge pass. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bilbilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbilev schiet op doel. Someşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - SS BOSS FC 1:0

10e minuut.
Bilbilev rent richting de bal. Guţu rent richting de bal. Bilbilev onderschept slim de pass. Bilbilev haalt uit met een fantastische trap. Someşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - SS BOSS FC 2:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Culicchi met de inworp. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Bilbilev kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbilev verovert de bal door een tackle van achteren. Bilbilev probeert naar een medespeler te passen. Bjørsvik rent richting de bal. Bjørsvik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Grigorescu kopt de bal weg. Bilbilev is nu in balbezit. Bilbilev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bilbilev is nu in balbezit. Walsschaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsschaerts met een sublieme pass. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Minetto speelt de bal door. Ďura rent richting de bal. Ďura met een sublieme pass. Bjørsvik heeft problemen om de bal te vangen. Bjørsvik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guţu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - SS BOSS FC 3:0

30e minuut.
Enache speelt de bal door. Manu rent richting de bal. Bjørsvik rent richting de bal. Bjørsvik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - SS BOSS FC 4:0

32e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Codrescu geeft een hoge lob. Bilbilev kan de bal niet met de borst controleren. Bilbilev schiet op doel. Someşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bjørsvik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - SS BOSS FC 5:0

34e minuut.
Enache is nu in balbezit. Enache passt de bal met de wreef. Pănican probeert de bal aan de voet te houden. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik schiet op doel. Someşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bilbilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Guţu verovert de bal door een tackle van achteren. Guţu probeert naar een medespeler te passen. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - SS BOSS FC 6:0

38e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Codrescu geeft de bal voor. Bilbilev heeft problemen om de bal te vangen. Bilbilev draait met de bal, schiet en ... Someşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - SS BOSS FC 7:0

39e minuut.
Enache speelt de bal door. Daar is Manu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørsvik onderschept slim de pass. Bjørsvik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grigorescu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bilbilev is nu in balbezit. Bilbilev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - SS BOSS FC 8:0

43e minuut.
Culicchi geeft een lange en hoge pass. Bilbilev rent richting de bal. Copită schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Copită krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bilbilev springt en kopt de bal. Guţu heeft problemen om de bal te vangen. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik haalt uit met een fantastische trap. Someşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - SS BOSS FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BlackHawks 27%, SS BOSS FC 73%.
FC BlackHawks - SS BOSS FC 9:0

49e minuut.
Culicchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Culicchi passt de bal zonder na te denken. Ďura met een sublieme pass. Bilbilev is nu in balbezit. Bilbilev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - SS BOSS FC 10:0

51e minuut.
Bilbilev passt de bal in één keer door. Walsschaerts probeert naar een medespeler te passen. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Guţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ďura rent richting de bal. Bilbilev rent richting de bal. Walsschaerts rent richting de bal. Bilbilev rent richting de bal. Bilbilev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - SS BOSS FC 11:0

61e minuut.
Copită rent richting de bal. Copită geeft een lange en hoge pass. Codrescu probeert de bal aan de voet te houden. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - SS BOSS FC 12:0

62e minuut.
Badea is nu in balbezit. Ďura onderschept slim de pass. Ďura geeft een lange en hoge pass. Bjørsvik controleert de bal met de borst. Bjørsvik draait met de bal, schiet en ... Someşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Walsschaerts is nu in balbezit. Walsschaerts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Copită speelt de bal door. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu passt de bal met de wreef. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Walsschaerts probeert naar een medespeler te passen. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Pănican bereikt de bal nog maar net als eerste. Walsschaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Walsschaerts geeft de bal voor. Bilbilev rent richting de bal. Bilbilev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bilbilev rent richting de bal. Bilbilev draait met de bal, schiet en ... Someşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Minetto de bal onder controle te krijgen. Potroviţa onderschept slim de pass. Potroviţa passt de bal met de wreef. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik schiet op doel. Someşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - SS BOSS FC 13:0

75e minuut.
Copită geeft een lange en hoge pass. Codrescu rent richting de bal. Codrescu geeft een hoge lob. Bilbilev rent richting de bal. Bilbilev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Walsschaerts springt en kopt de bal. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Copită controleert de bal met de borst. Bilbilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbilev passt de bal zonder na te denken. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BlackHawks 28%, SS BOSS FC 72%.
FC BlackHawks - SS BOSS FC 13:0