Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astroMania AS ROMA BRASOV
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.9 gemiddelde waardering 28.8
weak Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen average


7e minuut.
Thompson rent richting de bal. Thompson geeft de bal voor. Lăscărescu probeert de bal aan de voet te houden. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Maghiaru de bal. Thompson is nu in balbezit. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru draait met de bal, schiet en ... Zăncescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Amânar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caterincă rent richting de bal. Maghiaru onderschept slim de pass. Maghiaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - AS ROMA BRASOV 0:1

30e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Negrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Proca geeft een lange en hoge pass. Raoul is nu in balbezit. Raoul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Proca geeft een hoge lob. Maghiaru rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Caterincă ... Strafschop! Maghiaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maghiaru zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - AS ROMA BRASOV 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astroMania 80%, AS ROMA BRASOV 20%.
astroMania - AS ROMA BRASOV 0:2

48e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Wilk is nu in balbezit. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru schiet op doel. Zăncescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul onderschept slim de pass. Raoul probeert naar een medespeler te passen. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - AS ROMA BRASOV 0:3

57e minuut.
Mitrea heeft problemen om de bal te vangen. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul verovert de bal door een tackle van achteren. Raoul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul draait met de bal, schiet en ... Zăncescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - AS ROMA BRASOV 0:4

59e minuut.
Glöckl passt de bal in één keer door. Raoul speelt de bal door. Maghiaru rent richting de bal. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Thompson passt de bal in één keer door. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru passt de bal met de wreef. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
astroMania - AS ROMA BRASOV 0:5

82e minuut.
Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Negrilă rent richting de bal. Wilk begaat een overtreding. Wilk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astroMania 65%, AS ROMA BRASOV 35%.
astroMania - AS ROMA BRASOV 0:5