Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fece vitoru ieu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Baltariu geeft een hoge lob. Niţescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gridean rent richting de bal. Gridean draait met de bal, schiet en ... Iorgulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fece vitoru - ieu 1:0

21e minuut.
Ghiţulescu trapt de bal weg van het doel. Mitrea kopt de bal weg. Petrisor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gridean rent richting de bal. Petre onderschept slim de pass. Petre passt de bal met de wreef. Truşcă rent richting de bal. Truşcă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fece vitoru - ieu 1:1

37e minuut.
Socea is nu in balbezit. Grecea verovert de bal door een tackle van achteren. Grecea passt de bal zonder na te denken. Truşcă rent richting de bal. Truşcă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Baltariu rent richting de bal. Baltariu probeert naar een medespeler te passen. Bodu rent richting de bal. Gridean rent richting de bal. Gridean haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iorgulescu trapt de bal weg van het doel. Socea controleert de bal met de borst. Bodu rent richting de bal. Bodu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fece vitoru 48%, ieu 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fece vitoru - ieu 1:1

49e minuut.
Grecea geeft de bal voor. Mihăilă geeft de bal voor. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gridean rent richting de bal. Gridean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fece vitoru - ieu 2:1

61e minuut.
Patraulea is nu in balbezit. Patraulea passt de bal met de wreef. Grecea is nu in balbezit. Gridean rent richting de bal. Gridean haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea passt de bal in één keer door. Petrisor rent richting de bal. Truşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Truşcă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Socea is nu in balbezit. Grecea is nu in balbezit. Socea maakt een afschuwelijke overtreding. Socea krijgt een gele kaart. Grecea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grecea kan niet meer verder spelen. Lungu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mitrea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plăvoi met de inworp. Bodu rent richting de bal. Bodu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Baltariu speelt de bal door. Patraulea is nu in balbezit. Met opzet legt Niţescu zijn tegenspeler op de grond. Niţescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fece vitoru 21%, ieu 79%.
fece vitoru - ieu 2:1
ieu