Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA EDFCSBMA fc yoob
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ploaie met een snelle inworp. Dodos rent richting de bal. Dodos passt de bal zonder na te denken. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos onderschept slim de pass. Opriş rent richting de bal. Dodos rent richting de bal. Dodos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Caramitru is nu in balbezit. Puiu verovert de bal door een tackle van achteren. Puiu met een sublieme pass. Mateescu rent richting de bal. Mateescu haalt uit met een fantastische trap. Miculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Olivia trapt de bal weg. Truşcă kopt de bal weg. Corbea is nu in balbezit. Mihăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA EDFCSBMA - fc yoob 0:1

44e minuut.
Truşcă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meleşteu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA EDFCSBMA 38%, fc yoob 62%.
STEAUA EDFCSBMA - fc yoob 0:1

49e minuut.
Călugăru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puiu is nu in balbezit. Puiu passt de bal in één keer door. Mihăilă rent richting de bal. Mihăilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mitrache kopt de bal weg. Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă probeert naar een medespeler te passen. Mihăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Caramitru geeft een lange en hoge pass. Corbea is nu in balbezit. Mihăilă onderschept slim de pass. Mihăilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA EDFCSBMA - fc yoob 0:2

81e minuut.
Crainic geeft de bal voor. Inworp. Ploaie met een snelle inworp. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA EDFCSBMA 35%, fc yoob 65%.
STEAUA EDFCSBMA - fc yoob 0:2