Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 17:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029 [del]
  • Stadion: ieu Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3026
ieu fc yoob
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea met een sublieme pass. Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă haalt uit met een fantastische trap. Miculescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Caramitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socea met een sublieme pass. Maghiaru is nu in balbezit. Truşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Truşcă draait met de bal, schiet en ... Miculescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Mitrache rent richting de bal. Rădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Rădoiu passt de bal in één keer door. Truşcă rent richting de bal. Truşcă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ieu - fc yoob 1:0

21e minuut.
Miculescu trapt de bal weg. Inworp. Horovăţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ieu 35%, fc yoob 65%.
ieu - fc yoob 1:0

56e minuut.
Iscru is nu in balbezit. Iscru geeft een lange en hoge pass. Socea speelt de bal door. Truşcă is nu in balbezit. Truşcă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mitrea is nu in balbezit. Mitrea probeert naar een medespeler te passen. Horovăţ geeft de bal voor. Truşcă rent richting de bal. Truşcă schiet op doel. Miculescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Truşcă probeert de bal aan de voet te houden. Truşcă rent richting de bal. Truşcă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu geeft een hoge lob. Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ieu - fc yoob 1:1

79e minuut.
Mitrache passt de bal met de wreef. Petre rent richting de bal. Achim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Achim krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Truşcă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Socea rent richting de bal. Truşcă is nu in balbezit. Truşcă draait met de bal, schiet en ... Miculescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ieu - fc yoob 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ieu 30%, fc yoob 70%.
ieu - fc yoob 2:1
ieu