Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurzan FCBraila
Attack Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 13.9
goed Schieten hopeloos
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Robak geeft een lange en hoge pass. Şeitan rent richting de bal. Şeitan geeft de bal voor. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bănuţă heeft problemen om de bal te vangen. Telvi bokst de bal weg.

10e minuut.
Robak speelt de bal door. Klungelig pakt Hariton de bal. Robak geeft een lange en hoge pass. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak met een sublieme pass. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Telvi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCBraila 1:0

26e minuut.
Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Crăcan rent richting de bal. Crăcan speelt de bal door. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bănuţă kopt de bal weg. Hariton probeert de bal aan de voet te houden. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Crăcan de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zwierzak kopt de bal weg. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường met een sublieme pass. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Özberkiner kopt de bal weg. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton speelt de bal door. Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Crăcan is nu in balbezit. Crăcan passt de bal zonder na te denken. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek haalt uit met een fantastische trap. Telvi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCBraila 2:0

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trung Long trapt de bal weg. Khắc Cường kopt de bal weg. Guziałek rent richting de bal. Guziałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCBraila 3:0

44e minuut.
Gaţu met een sublieme pass. Klungelig pakt Crăcan de bal. Khắc Cường met een sublieme pass. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 23%, FCBraila 77%.
Kurzan - FCBraila 3:0

58e minuut.
Hariton rent richting de bal. Robak verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Cường speelt de bal door. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lisień kopt de bal weg. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường passt de bal met de wreef. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCBraila 4:0

65e minuut.
Crăcan rent richting de bal. Khắc Cường speelt de bal door. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCBraila 5:0

68e minuut.
Grosso met een snelle inworp. Robak met een sublieme pass. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel. Telvi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCBraila 6:0

86e minuut.
Grosso geeft een hoge lob. Crăcan is nu in balbezit. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Telvi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek draait met de bal, schiet en ... Telvi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCBraila 7:0

88e minuut.
Şeitan met een snelle inworp. Guziałek rent richting de bal. Guziałek haalt uit met een fantastische trap. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - FCBraila 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 23%, FCBraila 77%.
Kurzan - FCBraila 8:0