Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCBraila Kurzan
Normal Tactiek Attack
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.2 gemiddelde waardering 37.3
hopeless Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Bruun rent richting de bal. Fondue is nu in balbezit. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bănuţă de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fondue heeft problemen om de bal te vangen. Ferestrău rent richting de bal. Robak is nu in balbezit. Robak passt de bal zonder na te denken. Diţă geeft de bal voor. Jerpelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crăcan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - Kurzan 0:1

14e minuut.
Hariton onderschept slim de pass. Hariton geeft een hoge lob. Fondue speelt de bal door. Bruun heeft problemen om de bal te vangen. Bruun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jerpelea trapt de bal weg. Nadirli kopt de bal weg. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - Kurzan 0:2

17e minuut.
Robak onderschept slim de pass. Robak met een sublieme pass. Bruun rent richting de bal. Robak rent richting de bal. Robak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Coly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coly probeert naar een medespeler te passen. Fondue speelt de bal door. Bruun rent richting de bal. Bruun draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Zekanović is nu in balbezit. Zekanović probeert naar een medespeler te passen. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Jerpelea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - Kurzan 0:3

33e minuut.
Butanu is nu in balbezit. Robak verovert de bal door een tackle van achteren. Robak met een sublieme pass. Crăcan heeft problemen om de bal te vangen. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Jerpelea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Fondue verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan passt de bal in één keer door. Bruun is nu in balbezit. Bruun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - Kurzan 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBraila 81%, Kurzan 19%.
FCBraila - Kurzan 0:4

49e minuut.
Daar is Bruun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robak met een sublieme pass. Bruun is nu in balbezit. Bruun draait met de bal, schiet en ... Gaţu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - Kurzan 0:5

51e minuut.
Gaţu geeft de bal voor. Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Crăcan de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Jerpelea trapt de bal weg van het doel. Inworp. Robak met de inworp. Nadirli heeft problemen om de bal te vangen. Nadirli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Stach met een snelle inworp. Klungelig pakt Nadirli de bal. Nadirli speelt de bal door. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nadirli passt de bal zonder na te denken. Fondue speelt de bal door. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Jerpelea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bruun rent richting de bal. Bruun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - Kurzan 0:6

66e minuut.
Jerpelea met een harde bal richting middenveld. Nadirli kopt de bal weg. Daar is Crăcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruun rent richting de bal. Bruun draait met de bal, schiet en ... Jerpelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - Kurzan 0:7

72e minuut.
Fondue verovert de bal door een tackle van achteren. Fondue passt de bal met de wreef. Bruun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruun schiet op doel. Jerpelea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - Kurzan 0:8

73e minuut.
Crăcan rent richting de bal. Crăcan passt de bal zonder na te denken. Fondue met een sublieme pass. Bruun rent richting de bal. Bruun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Nadirli geeft een lange en hoge pass. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan passt de bal met de wreef. Bruun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nadirli onderschept slim de pass. Nadirli passt de bal zonder na te denken. Bruun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruun draait met de bal, schiet en ... Jerpelea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nadirli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ishtoyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBraila 72%, Kurzan 28%.
FCBraila - Kurzan 0:8