Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamoalex CSM Botosani
Attack Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Maldonado geeft een lange en hoge pass. Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşu passt de bal in één keer door. Daar is Dzikuński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzikuński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - CSM Botosani 1:0

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Varlan met een harde bal richting middenveld. Maldonado kopt de bal weg. Dzikuński is nu in balbezit. Dzikuński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - CSM Botosani 2:0

20e minuut.
Pietreanu onderschept slim de pass. Popek verovert de bal door een tackle van achteren. Popek speelt de bal door. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Drăgănescu de bal onder controle te krijgen. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei met een sublieme pass. Dzikuński rent richting de bal. Dzikuński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamoalex 33%, CSM Botosani 67%.
Dynamoalex - CSM Botosani 2:0

46e minuut.
Dzikuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikuński passt de bal met de wreef. Cardozo speelt de bal door. Popek is nu in balbezit. Popek geeft een hoge lob. Varlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Makuch krijgt zijn hoofd ertegen. Varlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Maldonado geeft een hoge lob. Daar is Makuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huma rent richting de bal. Makuch onderschept slim de pass. Makuch schiet op doel. Varlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo geeft een hoge lob. Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşu geeft de bal voor. Maldonado kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Dzikuński is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cardozo neemt de hoekschop. Bauts kopt de bal weg. Popek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pietreanu rent richting de bal. Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek met een sublieme pass. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Ohlmark passt de bal in één keer door. Makuch is nu in balbezit. Huma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Makuch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Popek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ohlmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohlmark geeft een lange en hoge pass. Pintilei heeft problemen om de bal te vangen. Dzikuński is nu in balbezit. Dzikuński haalt uit met een fantastische trap. Varlan bokst de bal weg.

74e minuut.
Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado passt de bal met de wreef. Popek speelt de bal door. Klungelig pakt Makuch de bal. Makuch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pintilei is nu in balbezit. Pintilei geeft een hoge lob. Inworp. Maldonado met een snelle inworp. Cardozo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamoalex 33%, CSM Botosani 67%.
Dynamoalex - CSM Botosani 2:0