Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Trapezului CS Jiul Petrosani
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Esca rent richting de bal. Soare onderschept slim de pass. Komlosi geeft een hoge lob. Vînătoru is nu in balbezit. Vînătoru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Komlosi onderschept slim de pass. Komlosi passt de bal zonder na te denken. Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vînătoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vînătoru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Dineţ met een sublieme pass. Macavei kan de bal niet met de borst controleren. Macavei passt de bal zonder na te denken. Vînătoru is nu in balbezit. Vînătoru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trapezului - CS Jiul Petrosani 1:0

7e minuut.
Badarică probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soare de bal. Vînătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Vînătoru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Mihuţ met een harde bal richting middenveld. Macavei probeert naar een medespeler te passen. Vînătoru rent richting de bal. Vînătoru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esca speelt de bal door. Beclea heeft problemen om de bal te vangen. Vînătoru is nu in balbezit. Vînătoru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ioanin trapt de bal weg. Macavei probeert naar een medespeler te passen. Vînătoru rent richting de bal. Komlosi is nu in balbezit. Komlosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trapezului - CS Jiul Petrosani 2:0

28e minuut.
Vînătoru heeft problemen om de bal te vangen. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Vînătoru onderschept slim de pass. Vînătoru schiet op doel. Podgorean probeert de bal aan de voet te houden. Dineţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Esca passt de bal in één keer door. Vînătoru is nu in balbezit. Vînătoru passt de bal in één keer door. Trică is nu in balbezit. Trică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Esca geeft de bal voor. Klungelig pakt Ioanin de bal. Ioanin geeft de bal voor. Mihuţ speelt de bal door. Bucătaru heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trapezului - CS Jiul Petrosani 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trapezului 40%, CS Jiul Petrosani 60%.
FC Trapezului - CS Jiul Petrosani 2:1

46e minuut.
Trică is nu in balbezit. Vînătoru rent richting de bal. Trică rent richting de bal. Vînătoru rent richting de bal. Vînătoru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vînătoru heeft problemen om de bal te vangen. Trică is nu in balbezit. Trică schiet op doel. Dineţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trapezului - CS Jiul Petrosani 3:1

50e minuut.
Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică begaat een overtreding. Macavei raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihuţ zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vînătoru rent richting de bal. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vînătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Vînătoru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Dineţ met een harde bal richting middenveld. Butcaru kopt de bal weg. Trică met een sublieme pass. Vînătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vînătoru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dineţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei passt de bal met de wreef. Vînătoru rent richting de bal. Trică rent richting de bal. Trică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Beclea rent richting de bal. Trică onderschept slim de pass. Trică passt de bal in één keer door. Vînătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vînătoru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Badarică heeft problemen om de bal te vangen. Mihuţ speelt de bal door. Komlosi met een sublieme pass. Vînătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vînătoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trapezului - CS Jiul Petrosani 4:1

75e minuut.
Predeanu passt de bal in één keer door. Esca bereikt de bal nog maar net als eerste. Esca geeft de bal voor. Komlosi is nu in balbezit. Komlosi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Vînătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Vînătoru passt de bal zonder na te denken. Trică rent richting de bal. Trică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trapezului - CS Jiul Petrosani 5:1

84e minuut.
Komlosi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lazarovici komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Trică rent richting de bal. Trică speelt de bal door. Lazarovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vînătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vînătoru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dumitriu probeert de bal aan de voet te houden. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei passt de bal met de wreef. Vînătoru is nu in balbezit. Vînătoru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trapezului 19%, CS Jiul Petrosani 81%.
FC Trapezului - CS Jiul Petrosani 5:1