Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 17:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.030 [del]
  • Stadion: FCNB Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3019
FCNB FCSB1988
NC Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten waardeloos
tragisch Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bălţeanu neemt de hoekschop. Daar is Ioveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negură rent richting de bal. Brătescu rent richting de bal. Brătescu haalt uit met een fantastische trap. Neaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brătescu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Neaga met een harde bal richting middenveld. Oprean kopt de bal weg. Brătescu rent richting de bal. Brătescu draait met de bal, schiet en ... Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FCSB1988 0:1

7e minuut.
Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprean rent richting de bal. Oprean probeert naar een medespeler te passen. Brătescu rent richting de bal. Brătescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Negură kopt de bal weg. Candelato probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bălţeanu neemt de hoekschop. Ioveanu kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Palumbo kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bălţeanu neemt de hoekschop. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Pazio met een sublieme pass. Venturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţeanu begaat een overtreding. Venturi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Venturi kan niet meer verder spelen. Bălţeanu probeert naar een medespeler te passen. Szántai komt het veld opgelopen.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liga met een snelle inworp. Negură heeft problemen om de bal te vangen. Negură schiet op doel. Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pazio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liga met de inworp. Negură rent richting de bal. Negură draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu passt de bal in één keer door. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FCSB1988 0:2

42e minuut.
Bălţeanu met de inworp. Negură is nu in balbezit. Negură passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brătescu de bal. Brătescu schiet op doel. Neaga bokst de bal weg. Negură rent richting de bal. Negură schiet op doel. Neaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNB 72%, FCSB1988 28%.
FCNB - FCSB1988 0:2

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bălţeanu neemt de hoekschop. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu schiet op doel. Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brătescu is nu in balbezit. Brătescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FCSB1988 0:3

65e minuut.
Oprean verovert de bal door een tackle van achteren. Oprean passt de bal in één keer door. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu schiet op doel. Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Liga met een sublieme pass. Brătescu is nu in balbezit. Brătescu passt de bal in één keer door. Bălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ioveanu passt de bal in één keer door. Liga rent richting de bal. Liga passt de bal met de wreef. Negură rent richting de bal. Negură schiet op doel. Neaga bokst de bal weg. Negură is nu in balbezit. Negură draait met de bal, schiet en ... Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FCSB1988 0:4

81e minuut.
Candelato passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bălţeanu zal de hoekschop nemen. Liga is nu in balbezit. Liga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FCSB1988 0:5

85e minuut.
Negură is nu in balbezit. Negură passt de bal met de wreef. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu draait met de bal, schiet en ... Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNB 83%, FCSB1988 17%.
FCNB - FCSB1988 0:5