Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurzan CSM Botosani
Attack Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Khắc Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Bruun is nu in balbezit. Khắc Cường is nu in balbezit. Bruun is nu in balbezit. Bruun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zwierzak heeft problemen om de bal te vangen. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Bruun is nu in balbezit. Bruun haalt uit met een fantastische trap. Varlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - CSM Botosani 1:0

15e minuut.
Pühringer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zwierzak geeft de bal voor. Klungelig pakt Ceauşu de bal. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - CSM Botosani 2:0

16e minuut.
Creangă is nu in balbezit. Creangă passt de bal met de wreef. Grosso verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Burlacu rent richting de bal. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường passt de bal in één keer door. Bruun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruun haalt uit met een fantastische trap. Varlan bokst de bal weg.

26e minuut.
Creangă onderschept slim de pass. Grosso verovert de bal door een tackle van achteren. Grosso met een sublieme pass. Daar is Şeitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şeitan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bruun de bal. Burlacu rent richting de bal. Burlacu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Khắc Cường passt de bal zonder na te denken. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Varlan trapt de bal weg van het doel. Inworp. Şeitan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Pühringer geeft een lange en hoge pass. Huma heeft problemen om de bal te vangen. Burlacu rent richting de bal. Burlacu haalt uit met een fantastische trap. Varlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - CSM Botosani 3:0

42e minuut.
Lisień kopt de bal weg. Pintilei heeft problemen om de bal te vangen. Bruun is nu in balbezit. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel. Paal! Ceauşu heeft problemen om de bal te vangen. Şeitan speelt de bal door. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - CSM Botosani 4:0

45e minuut.
Burlacu passt de bal zonder na te denken. Bruun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruun passt de bal met de wreef. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 29%, CSM Botosani 71%.
Kurzan - CSM Botosani 4:0

53e minuut.
Pühringer passt de bal zonder na te denken. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak geeft een hoge lob. Burlacu maakt een snoekduik en kopt de bal. Varlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - CSM Botosani 5:0

60e minuut.
Lungulescu is nu in balbezit. Lisień begaat een overtreding. Lungulescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coly komt het veld opgelopen. Bogos komt het veld opgelopen. Carache komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Grosso geeft een lange en hoge pass. Bruun kopt de bal weg. Carache rent richting de bal. Carache haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache passt de bal zonder na te denken. Bruun heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - CSM Botosani 6:0

72e minuut.
Carache met een snelle inworp. Şuteu geeft een hoge lob. Grosso kopt de bal weg. Bogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogos geeft de bal voor. Varlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bruun maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - CSM Botosani 7:0

80e minuut.
Ostaşu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oprescu komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Burlacu passt de bal zonder na te denken. Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Bruun rent richting de bal. Carache is nu in balbezit. Carache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ceauşu geeft een hoge lob. Pühringer is nu in balbezit. Pühringer speelt de bal door. Bruun is nu in balbezit. Bruun draait met de bal, schiet en ... Varlan bokst de bal weg.

88e minuut.
Khắc Cường heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Cường met een sublieme pass. Bruun is nu in balbezit. Carache rent richting de bal. Carache geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 25%, CSM Botosani 75%.
Kurzan - CSM Botosani 7:0