Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCSB1988 Mistretii F.C.
Normal Tactiek 442b
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Cârlea onderschept slim de pass. Drejan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cârlea raakt geblesseerd tijdens het duel. Cârlea neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB1988 - Mistretii F.C. 0:1

15e minuut.
Pleşu onderschept slim de pass. Pleşu geeft de bal voor. Daar is Mihai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi schiet op doel. Voichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Cârlea is nu in balbezit. Cârlea met een sublieme pass. Coc probeert naar een medespeler te passen. Dobranschi heeft problemen om de bal te vangen. Dobranschi schiet op doel. Voichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Pleşu rent richting de bal. Bălan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Negură. Negură krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Liga probeert naar een medespeler te passen. Cârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan begaat een overtreding. Cârlea roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cârlea kan niet meer verder spelen. Gherea komt het veld opgelopen. Negură heeft problemen om de bal te vangen. Pleşu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Negură. Negură krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Coc speelt de bal door. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi passt de bal zonder na te denken. Gherea is nu in balbezit. Gherea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB1988 - Mistretii F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB1988 67%, Mistretii F.C. 33%.
FCSB1988 - Mistretii F.C. 0:2

74e minuut.
Coc probeert naar een medespeler te passen. Mihai is nu in balbezit. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi verovert de bal door een tackle van achteren. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Klungelig pakt Oprean de bal. Pleşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşu met een sublieme pass. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB1988 - Mistretii F.C. 0:3

85e minuut.
Coporan rent richting de bal. Gherea onderschept slim de pass. Dobranschi is nu in balbezit. Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea schiet op doel. Voichin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bălan passt de bal in één keer door. Coc speelt de bal door. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... Voichin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB1988 - Mistretii F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB1988 61%, Mistretii F.C. 39%.
FCSB1988 - Mistretii F.C. 0:4