Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Trapezului FCSB1988
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Liga kopt de bal weg. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macavei. Silaghi raakt geblesseerd tijdens het duel. Silaghi wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Ioveanu kopt de bal weg. Macavei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silaghi rent richting de bal. Silaghi haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Nistorescu de bal. Bucătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Oprean is nu in balbezit. Esca onderschept slim de pass. Esca geeft de bal voor. Daar is Trică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trapezului - FCSB1988 1:0

15e minuut.
Vînătoru passt de bal zonder na te denken. Komlosi heeft problemen om de bal te vangen. Oprean verovert de bal door een tackle van achteren. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Udişteanu kopt de bal weg. Trică is nu in balbezit. Trică speelt de bal door. Vînătoru rent richting de bal. Vînătoru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Komlosi is nu in balbezit. Komlosi passt de bal zonder na te denken. Daar is Esca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esca geeft de bal voor. Vînătoru springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Trică is nu in balbezit. Vînătoru is nu in balbezit. Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică haalt uit met een fantastische trap. Voichin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trapezului - FCSB1988 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trapezului 36%, FCSB1988 64%.
FC Trapezului - FCSB1988 2:0

49e minuut.
Coporan is nu in balbezit. Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică passt de bal in één keer door. Vînătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vînătoru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vînătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan is nu in balbezit. Vînătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Vînătoru haalt uit met een fantastische trap. Voichin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trapezului - FCSB1988 3:0

73e minuut.
Klungelig pakt Macavei de bal. Vînătoru rent richting de bal. Vînătoru passt de bal met de wreef. Trică is nu in balbezit. Trică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trapezului - FCSB1988 4:0

74e minuut.
Daar is Oprean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu passt de bal met de wreef. Trică is nu in balbezit. Trică haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Predeanu met een snelle inworp. Esca bereikt de bal nog maar net als eerste. Esca geeft een hoge lob. Vînătoru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Esca is nu in balbezit. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esca maakt een afschuwelijke overtreding. Dodrescu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dodrescu kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trapezului 30%, FCSB1988 70%.
FC Trapezului - FCSB1988 4:0