Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCNB CS Jiul Petrosani
NC Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
4 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
tragisch Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Barosanu met een snelle inworp. Soare is nu in balbezit. Soare passt de bal in één keer door. Badarică rent richting de bal. Badarică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Fedorca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soare de bal. Soare speelt de bal door. Badarică is nu in balbezit. Badarică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - CS Jiul Petrosani 0:1

5e minuut.
Dumitriu rent richting de bal. Dumitriu passt de bal zonder na te denken. Badarică rent richting de bal. Badarică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Soare rent richting de bal. Soare passt de bal met de wreef. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca geeft een lange en hoge pass. Badarică krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Klungelig pakt Dumitriu de bal. Pazio rent richting de bal. Soare onderschept slim de pass. Badarică is nu in balbezit. Badarică haalt uit met een fantastische trap. Neaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Badarică rent richting de bal. Badarică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - CS Jiul Petrosani 0:2

11e minuut.
Neaga probeert naar een medespeler te passen. Pazio rent richting de bal. Soare verovert de bal door een tackle van achteren. Soare schiet op doel. Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Neaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Barosanu de bal. Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare met een sublieme pass. Fedorca is nu in balbezit. Fedorca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dumitriu rent richting de bal. Dumitriu passt de bal met de wreef. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - CS Jiul Petrosani 0:3

26e minuut.
Candelato passt de bal met de wreef. Soare is nu in balbezit. Soare probeert naar een medespeler te passen. Badarică rent richting de bal. Badarică draait met de bal, schiet en ... Neaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - CS Jiul Petrosani 0:4

35e minuut.
Pazio onderschept slim de pass. Badarică verovert de bal door een tackle van achteren. Badarică speelt de bal door. Fedorca is nu in balbezit. Fedorca geeft een hoge lob. Neaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNB 78%, CS Jiul Petrosani 22%.
FCNB - CS Jiul Petrosani 0:4

47e minuut.
Pazio rent richting de bal. Ioanin onderschept slim de pass. Ioanin probeert naar een medespeler te passen. Fedorca is nu in balbezit. Fedorca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Barosanu passt de bal in één keer door. Fedorca is nu in balbezit. Fedorca probeert naar een medespeler te passen. Badarică rent richting de bal. Badarică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Inworp. Fedorca met een snelle inworp. Soare rent richting de bal. Soare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare passt de bal zonder na te denken. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică schiet op doel. Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNB 80%, CS Jiul Petrosani 20%.
FCNB - CS Jiul Petrosani 0:4