Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Jiul Petrosani FCNB
Normal Tactiek NC
52% Balbezit 48%
16% Spel op eigen helft 84%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare haalt uit met een fantastische trap. Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu haalt uit met een fantastische trap. Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Jiul Petrosani - FCNB 1:0

8e minuut.
Dumitriu rent richting de bal. Dumitriu passt de bal met de wreef. Badarică is nu in balbezit. Badarică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Jiul Petrosani - FCNB 2:0

14e minuut.
Dumitraşcu-Popescu met de inworp. Ion rent richting de bal. Ion speelt de bal door. Badarică rent richting de bal. Badarică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Barosanu speelt de bal door. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Beclea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beclea krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Botje bereikt de bal nog maar net als eerste. Botje geeft een hoge lob. Soare kopt de bal weg. Badarică rent richting de bal. Badarică draait met de bal, schiet en ... Neaga bokst de bal weg. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitriu passt de bal zonder na te denken. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică haalt uit met een fantastische trap. Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Jiul Petrosani - FCNB 3:0

26e minuut.
Dumitriu probeert naar een medespeler te passen. Soare rent richting de bal. Soare met een sublieme pass. Badarică rent richting de bal. Badarică schiet op doel. Neaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Badarică is nu in balbezit. Badarică draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu passt de bal met de wreef. Badarică rent richting de bal. Badarică draait met de bal, schiet en ... Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dumitriu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barosanu de bal. Dumitraşcu-Popescu begaat een overtreding. Dumitraşcu-Popescu krijgt een gele kaart. Barosanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dumitriu met een snel genomen vrije trap. Badarică rent richting de bal. Badarică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tulimowski passt de bal in één keer door. Inworp. Barosanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Jiul Petrosani 20%, FCNB 80%.
CS Jiul Petrosani - FCNB 3:0

47e minuut.
Barosanu met een snelle inworp. Soare heeft problemen om de bal te vangen. Szántai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szántai krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Dumitriu rent richting de bal. Buga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buga probeert naar een medespeler te passen. Badarică is nu in balbezit. Badarică draait met de bal, schiet en ... Neaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Jiul Petrosani - FCNB 4:0

73e minuut.
Hâmpu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion passt de bal zonder na te denken. Barosanu is nu in balbezit. Barosanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Jiul Petrosani - FCNB 5:0

79e minuut.
Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Beclea probeert naar een medespeler te passen. Badarică is nu in balbezit. Badarică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Jiul Petrosani - FCNB 6:0

81e minuut.
Barosanu passt de bal zonder na te denken. Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitriu passt de bal in één keer door. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dineţ trapt de bal weg van het doel. Beclea probeert naar een medespeler te passen. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică schiet op doel. Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Jiul Petrosani - FCNB 7:0

87e minuut.
Buga rent richting de bal. Buga passt de bal zonder na te denken. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică draait met de bal, schiet en ... Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dumitriu passt de bal in één keer door. Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tulimowski zijn tegenspeler op de grond. Barosanu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Barosanu kan niet meer verder spelen. Olăroiu komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitriu geeft een lange en hoge pass. Dumitraşcu-Popescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Badarică rent richting de bal. Badarică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Jiul Petrosani 13%, FCNB 87%.
CS Jiul Petrosani - FCNB 7:0