Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCSB1988 CS Jiul Petrosani
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Badarică rent richting de bal. Soare is nu in balbezit. Oprean begaat een overtreding. Soare is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dumitriu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Voichin trapt de bal weg. Liga kopt de bal weg. Soare is nu in balbezit. Soare draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dumitriu probeert de bal aan de voet te houden. Brătescu is nu in balbezit. Ioanin begaat een overtreding. Brătescu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Brătescu kan niet meer verder spelen.

31e minuut.
Buga met de inworp. Barosanu rent richting de bal. Barosanu speelt de bal door. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Drejan speelt de bal door. Beclea probeert de bal aan de voet te houden. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi schiet op doel. Dineţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB1988 - CS Jiul Petrosani 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB1988 46%, CS Jiul Petrosani 54%.
FCSB1988 - CS Jiul Petrosani 1:0

59e minuut.
Ioveanu passt de bal zonder na te denken. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu passt de bal met de wreef. Daar is Silaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silaghi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Bălţeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oprean probeert naar een medespeler te passen. Silaghi rent richting de bal. Silaghi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB1988 46%, CS Jiul Petrosani 54%.
FCSB1988 - CS Jiul Petrosani 1:0