Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mistretii F.C. FCNB
442b Tactiek NC
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
23 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Mihai draait met de bal, schiet en ... Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Gherea de bal. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mistretii F.C. - FCNB 1:0

10e minuut.
Pazio geeft een hoge lob. Inworp. Coc met de inworp. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Inworp. Mihai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobranschi heeft problemen om de bal te vangen. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistretii F.C. - FCNB 2:0

17e minuut.
Gherea rent richting de bal. Gherea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mihai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Neaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gherea rent richting de bal. Gherea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistretii F.C. - FCNB 3:0

24e minuut.
Pazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazio geeft de bal voor. Bălan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pazio verovert de bal door een tackle van achteren. Pazio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pazio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihai met een snelle inworp. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Neaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bălan is nu in balbezit. Bălan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mihai is nu in balbezit. Mihai met een sublieme pass. Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea haalt uit met een fantastische trap. Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistretii F.C. - FCNB 4:0

35e minuut.
Pazio rent richting de bal. Pleşu is nu in balbezit. Pleşu probeert naar een medespeler te passen. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Neaga bokst de bal weg.

38e minuut.
Neaga met een harde bal richting middenveld. Pleşu kopt de bal weg. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi schiet op doel. Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistretii F.C. - FCNB 5:0

42e minuut.
Coc met een sublieme pass. Mihai is nu in balbezit. Mihai speelt de bal door. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Neaga bokst de bal weg.

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mihai zal de hoekschop nemen. Neaga speelt de bal door. Klungelig pakt Călinescu de bal. Pazio onderschept slim de pass. Pazio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Minulescu met een harde bal richting middenveld. Mihai kopt de bal weg. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistretii F.C. 18%, FCNB 82%.
Mistretii F.C. - FCNB 5:0

46e minuut.
Neaga trapt de bal weg van het doel. Pleşu is nu in balbezit. Pleşu passt de bal in één keer door. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Inworp. Mihai met een snelle inworp. Dobranschi controleert de bal met de borst. Dobranschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistretii F.C. - FCNB 6:0

71e minuut.
Bălan rent richting de bal. Bălan met een sublieme pass. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gherea rent richting de bal. Gherea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistretii F.C. - FCNB 7:0

72e minuut.
Călinescu met de inworp. Mârzoi is nu in balbezit. Szántai onderschept slim de pass. Szántai haalt uit met een fantastische trap. Minulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Pleşu onderschept slim de pass. Pleşu probeert naar een medespeler te passen. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mistretii F.C. - FCNB 8:0

82e minuut.
Bălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălan passt de bal met de wreef. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mistretii F.C. - FCNB 9:0

90e minuut.
Călinescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Botje legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gherea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pleşu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistretii F.C. - FCNB 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistretii F.C. 19%, FCNB 81%.
Mistretii F.C. - FCNB 10:0