Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCNB FC Trapezului
NC Tactiek 433
46% Balbezit 54%
83% Spel op eigen helft 17%
3 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.5 gemiddelde waardering 25.7
hopeloos Schieten zwak
tragisch Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Esca bereikt de bal nog maar net als eerste. Esca speelt de bal door. Vînătoru rent richting de bal. Vînătoru draait met de bal, schiet en ... Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Vînătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Vînătoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trică rent richting de bal. Trică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FC Trapezului 0:1

5e minuut.
Vînătoru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Judele komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Daar is Esca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esca speelt de bal door. Komlosi rent richting de bal. Komlosi passt de bal zonder na te denken. Judele rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dumitraşcu-Popescu speelt de bal door. Trică heeft problemen om de bal te vangen. Trică passt de bal zonder na te denken. Judele rent richting de bal. Judele haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FC Trapezului 0:2

13e minuut.
Dumitraşcu-Popescu passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Udişteanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trică rent richting de bal. Trică met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dumitraşcu-Popescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esca met een snelle inworp. Komlosi is nu in balbezit. Komlosi geeft een lange en hoge pass. Neaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Trică verovert de bal door een tackle van achteren. Trică speelt de bal door. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele schiet op doel. Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FC Trapezului 0:3

25e minuut.
Komlosi passt de bal zonder na te denken. Butcaru geeft een hoge lob. Judele is nu in balbezit. Judele draait met de bal, schiet en ... Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Udişteanu zal de hoekschop nemen. Daar is Komlosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macavei is nu in balbezit. Macavei schiet op doel. Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Esca rent richting de bal. Esca speelt de bal door. Judele rent richting de bal. Trică is nu in balbezit. Trică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dumitraşcu-Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu speelt de bal door. Komlosi is nu in balbezit. Komlosi draait met de bal, schiet en ... Neaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Judele rent richting de bal. Judele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FC Trapezului 0:4

36e minuut.
Dumitraşcu-Popescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele rent richting de bal. Judele haalt uit met een fantastische trap. Neaga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FC Trapezului 0:5

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Udişteanu met de inworp. Trică met een sublieme pass. Komlosi rent richting de bal. Komlosi draait met de bal, schiet en ... Neaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Komlosi is nu in balbezit. Neaga speelt de bal door. Macavei kopt de bal weg. Komlosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlosi draait met de bal, schiet en ... Neaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Trică schiet op doel. Judele probeert de bal aan de voet te houden. Esca geeft een lange en hoge pass. Trică rent richting de bal. Trică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FC Trapezului 0:6

43e minuut.
Dumitraşcu-Popescu met een sublieme pass. Candelato bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică verovert de bal door een tackle van achteren. Trică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FC Trapezului 0:7

44e minuut.
Udişteanu met een sublieme pass. Butcaru heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Candelato. Candelato krijgt een gele kaart. Butcaru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Butcaru kan niet meer verder spelen. Lazarovici komt het veld opgelopen. Lazarovici zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Komlosi rent richting de bal. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FC Trapezului 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNB 87%, FC Trapezului 13%.
FCNB - FC Trapezului 0:8

47e minuut.
Esca rent richting de bal. Esca passt de bal met de wreef. Komlosi met een sublieme pass. Judele heeft problemen om de bal te vangen. Judele haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Komlosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FC Trapezului 0:9

50e minuut.
Neaga trapt de bal weg van het doel. Macavei is nu in balbezit. Macavei probeert naar een medespeler te passen. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Judele is nu in balbezit. Judele draait met de bal, schiet en ... Neaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Udişteanu is nu in balbezit. Udişteanu passt de bal met de wreef. Daar is Judele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FC Trapezului 0:10

53e minuut.
Candelato bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică onderschept slim de pass. Trică passt de bal in één keer door. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Bucătaru met een harde bal richting middenveld. Esca kopt de bal weg. Judele rent richting de bal. Judele schiet op doel. Neaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FC Trapezului 0:11

80e minuut.
Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică passt de bal zonder na te denken. Komlosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlosi haalt uit met een fantastische trap. Neaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FC Trapezului 0:12

82e minuut.
Macavei is nu in balbezit. Macavei met een sublieme pass. Judele is nu in balbezit. Judele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Candelato is nu in balbezit. Trică verovert de bal door een tackle van achteren. Trică passt de bal zonder na te denken. Komlosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCNB - FC Trapezului 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCNB 79%, FC Trapezului 21%.
FCNB - FC Trapezului 0:13