Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCBraila FC Trapezului
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 27.3
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


20e minuut.
Udişteanu met een sublieme pass. Trică rent richting de bal. Trică met een sublieme pass. Vînătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vînătoru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Brătescu rent richting de bal. Esca verovert de bal door een tackle van achteren. Esca speelt de bal door. Vînătoru is nu in balbezit. Vînătoru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Butanu geeft de bal voor. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă rent richting de bal. Grecea is nu in balbezit. Grecea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Komlosi verovert de bal door een tackle van achteren. Macavei is nu in balbezit. Macavei passt de bal in één keer door. Vînătoru is nu in balbezit. Vînătoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - FC Trapezului 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBraila 62%, FC Trapezului 38%.
FCBraila - FC Trapezului 0:1

48e minuut.
Inworp. Udişteanu met een snelle inworp. Butanu rent richting de bal. Trică verovert de bal door een tackle van achteren. Trică passt de bal zonder na te denken. Jerpelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Komlosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - FC Trapezului 0:2

50e minuut.
Grecea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecea is nu in balbezit. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Barcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - FC Trapezului 1:2

61e minuut.
Predeanu kopt de bal weg. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlosi verovert de bal door een tackle van achteren. Komlosi speelt de bal door. Esca geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Butcaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lazarovici komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Komlosi is nu in balbezit. Bănuţă begaat een overtreding. Komlosi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macavei wilt de vrije trap nemen. Butanu speelt de bal door. Barcă heeft problemen om de bal te vangen. Barcă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazarovici met de inworp. Klungelig pakt Udişteanu de bal. Udişteanu geeft een hoge lob. Komlosi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Udişteanu met een sublieme pass. Trică is nu in balbezit. Vînătoru is nu in balbezit. Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Udişteanu met een snelle inworp. Hariton probeert de bal met de borst te controleren. Trică rent richting de bal. Trică geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bucătaru trapt de bal weg. Trică kopt de bal weg. Butanu heeft problemen om de bal te vangen. Vînătoru is nu in balbezit. Vînătoru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Udişteanu met de inworp. Macavei is nu in balbezit. Macavei geeft een lange en hoge pass. Vînătoru rent richting de bal. Vînătoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBraila - FC Trapezului 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBraila 67%, FC Trapezului 33%.
FCBraila - FC Trapezului 1:3