Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurzan CS Jiul Petrosani
Attack Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
35 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 14.7
solide Schieten waardeloos
solide Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pühringer kopt de bal weg. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường passt de bal in één keer door. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Khắc Cường passt de bal zonder na te denken. Hâmpu rent richting de bal. Şeitan verovert de bal door een tackle van achteren. Şeitan geeft de bal voor. Crăcan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Doeltrap. Dineţ met een harde bal richting middenveld. Şeitan kopt de bal weg. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ioanin met een harde bal richting middenveld. Pühringer is nu in balbezit. Pühringer passt de bal in één keer door. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Dineţ bokst de bal weg.

13e minuut.
Madar is nu in balbezit. Hâmpu rent richting de bal. Madar onderschept slim de pass. Madar geeft de bal voor. Crăcan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ion met de inworp. Soare probeert de bal met de borst te controleren. Khắc Cường is nu in balbezit. Soare onderschept slim de pass. Soare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pühringer met de inworp. Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak geeft de bal voor. Klungelig pakt Şeitan de bal. Şeitan geeft de bal voor. Paal!

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Pühringer de bal onder controle te krijgen. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak speelt de bal door. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Madar rent richting de bal. Madar passt de bal met de wreef. Pacak is nu in balbezit. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường schiet op doel. Dineţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crăcan kan de bal niet met de borst controleren. Crăcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - CS Jiul Petrosani 1:0

31e minuut.
Pacak probeert de bal aan de voet te houden. Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak passt de bal met de wreef. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - CS Jiul Petrosani 2:0

34e minuut.
Crăcan rent richting de bal. Crăcan passt de bal in één keer door. Pacak rent richting de bal. Pacak haalt uit met een fantastische trap. Dineţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - CS Jiul Petrosani 3:0

36e minuut.
Khắc Cường kopt de bal weg. Crăcan controleert de bal met de borst. Buga is nu in balbezit. Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan schiet op doel. Dineţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - CS Jiul Petrosani 4:0

39e minuut.
Dineţ met een harde bal richting middenveld. Pühringer kopt de bal weg. Khắc Cường met een sublieme pass. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Grosso verovert de bal door een tackle van achteren. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso onderschept slim de pass. Grosso geeft een lange en hoge pass. Ioanin heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Podgorean de bal. Pacak rent richting de bal. Pacak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 22%, CS Jiul Petrosani 78%.
Kurzan - CS Jiul Petrosani 4:0

51e minuut.
Beclea heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường geeft een hoge lob. Pacak is nu in balbezit. Pacak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Crăcan kan de bal niet met de borst controleren. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Dineţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - CS Jiul Petrosani 5:0

60e minuut.
Buitenspel voor Pacak. Goede buitenspelval van de verdediging. Burlacu komt het veld opgelopen. Nadirli komt het veld opgelopen. Bruun komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Podgorean probeert naar een medespeler te passen. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường passt de bal in één keer door. Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Madar met een sublieme pass. Nadirli probeert de bal met de borst te controleren. Nadirli geeft een hoge lob. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - CS Jiul Petrosani 6:0

70e minuut.
Klungelig pakt Bruun de bal. Khắc Cường geeft een hoge lob. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Dumitriu de bal. Khắc Cường met een sublieme pass. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel. Dineţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - CS Jiul Petrosani 7:0

75e minuut.
Barosanu rent richting de bal. Lisień onderschept slim de pass. Lisień passt de bal zonder na te denken. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dineţ met een sublieme pass. Madar kopt de bal weg. Bruun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - CS Jiul Petrosani 8:0

81e minuut.
Madar kopt de bal weg. Bruun rent richting de bal. Bruun passt de bal in één keer door. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar met een sublieme pass. Bruun rent richting de bal. Bruun schiet op doel. Dineţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - CS Jiul Petrosani 9:0

85e minuut.
Podgorean rent richting de bal. Bruun verovert de bal door een tackle van achteren. Bruun geeft een hoge lob. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường schiet op doel. Dineţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dineţ probeert naar een medespeler te passen. Madar kan de bal niet met de borst controleren. Madar passt de bal met de wreef. Bruun is nu in balbezit. Bruun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crăcan heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - CS Jiul Petrosani 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 16%, CS Jiul Petrosani 84%.
Kurzan - CS Jiul Petrosani 10:0