Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamoalex FCSB1988
Attack Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 16.9
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardozo met een snelle inworp. Maldonado geeft de bal voor. Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauts geeft een lange en hoge pass. Voichin bokst de bal weg. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCSB1988 1:0

8e minuut.
Cardozo met een snelle inworp. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado geeft de bal voor. Makuch rent richting de bal. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCSB1988 2:0

28e minuut.
Tekinoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tekinoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Drejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makuch is nu in balbezit. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Voichin bokst de bal weg.

32e minuut.
Silaghi haalt uit met een fantastische trap. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo geeft een hoge lob. Makuch rent richting de bal. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Voichin bokst de bal weg. Popek krijgt zijn hoofd ertegen. Doeltrap. Voichin trapt de bal weg van het doel. Daar is Ohlmark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohlmark draait met de bal, schiet en ... Voichin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu geeft de bal voor. Tekinoğlu is nu in balbezit. Brătescu onderschept slim de pass. Brătescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamoalex 34%, FCSB1988 66%.
Dynamoalex - FCSB1988 2:0

56e minuut.
Popek is nu in balbezit. Popek geeft een lange en hoge pass. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCSB1988 3:0

64e minuut.
Mihai kan de bal niet met de borst controleren. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch passt de bal zonder na te denken. Daar is Popek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCSB1988 4:0

73e minuut.
Voichin trapt de bal weg van het doel. Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Popek passt de bal zonder na te denken. Makuch rent richting de bal. Makuch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mihai is nu in balbezit. Popek verovert de bal door een tackle van achteren. Popek geeft een lange en hoge pass. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Voichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCSB1988 5:0

83e minuut.
Popek rent richting de bal. Popek passt de bal zonder na te denken. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Voichin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamoalex - FCSB1988 6:0

84e minuut.
Cardozo rent richting de bal. Cardozo passt de bal in één keer door. Popek speelt de bal door. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamoalex 18%, FCSB1988 82%.
Dynamoalex - FCSB1988 6:0