Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Trapezului Kurzan
433 Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 41.5
average Schieten good
poor Passen solid
average Verdedigen good


10e minuut.
Klungelig pakt Vînătoru de bal. Pühringer met een sublieme pass. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Bucătaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trapezului - Kurzan 0:1

13e minuut.
Macavei geeft een lange en hoge pass. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar passt de bal met de wreef. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu is nu in balbezit. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pühringer probeert naar een medespeler te passen. Macavei met een sublieme pass. Lisień geeft een hoge lob. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Khắc Cường kopt de bal weg. Klungelig pakt Butcaru de bal. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Bucătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trapezului - Kurzan 0:2

33e minuut.
Şeitan probeert naar een medespeler te passen. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek onderschept slim de pass. Guziałek draait met de bal, schiet en ... Bucătaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trapezului - Kurzan 0:3

36e minuut.
Pühringer kopt de bal weg. Guziałek heeft problemen om de bal te vangen. Nistorescu is nu in balbezit. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek speelt de bal door. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trapezului - Kurzan 0:4

39e minuut.
Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak passt de bal zonder na te denken. Pühringer heeft problemen om de bal te vangen. Pühringer geeft een hoge lob. Guziałek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Bucătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mihuţ onderschept slim de pass. Mihuţ geeft een hoge lob. Inworp. Madar met een snelle inworp. Şeitan geeft een lange en hoge pass. Bucătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trapezului 78%, Kurzan 22%.
FC Trapezului - Kurzan 0:4

51e minuut.
Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak geeft een hoge lob. Madar met een sublieme pass. Daar is Crăcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Trapezului - Kurzan 0:5

55e minuut.
Guziałek rent richting de bal. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek is nu in balbezit. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Nistorescu onderschept slim de pass. Nistorescu geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zwierzak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guziałek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar speelt de bal door. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Madar passt de bal zonder na te denken. Pühringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pühringer is nu in balbezit. Pühringer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mihuţ de bal. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Khắc Cường de bal onder controle te krijgen. Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường met een sublieme pass. Crăcan heeft problemen om de bal te vangen. Crăcan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Hamzin passt de bal zonder na te denken. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zwierzak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Macavei de bal. Khắc Cường speelt de bal door. Klungelig pakt Guziałek de bal. Guziałek schiet op doel. Bucătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Trapezului 80%, Kurzan 20%.
FC Trapezului - Kurzan 0:5